Nici prea rau, dar nici prea bine: Horoscopul de maine pentru toate zodiile

Previziunile horoscopului zilnic pentru toate zodiile.

Horoscop 7 martie 2019 Berbec

Ai nevoie de o discuție serioasă și pe îndelete cu ține însuți. Sunt anumite lucruri ce se cer lămurite și nu mai suportă amânare.

Fii mai rezervat, nu te implică în multe acțiuni și aloca-ți timp pentru sufletul tău. O plimbare în aer liber, o meditație într-un loc sfânt sau o vizită la o galerie de artă te-ar ajută enorm. Nu te solicita prea mult!

Horoscop 7 martie 2019 Taur

Ești înconjurat de prieteni și protectori. Se pare că ai nevoie de ceva sfaturi sau îndemnuri.

Situațiile controversate te pot însoți întreagă zi, dar au rolul de a te pune la treabă. Chiar dacă nu ai chef de dialog sau propuneri, treci peste îmbufnare și implică-te serios într-o discuție cu cei din jur.

Este posibil să afli anumite lucruri interesante ce îți vor fi de folos mai târziu. Spre seară, o persoană dragă îți poate oferi surprize plăcute.

Horoscop 7 martie 2019 Gemeni

Carieră și imaginea ta în societate sunt subiectele principale ale zilei. Sunt posibile situații dinamice, dar vei reuși să te descurci foarte bine.

Familia nu te susține în demersurile tale sociale, de aceea trebuie să fii foarte vigilent și atent la ce îți dorești cu adevărat.

Imboldul de a te orienta numai către sferă socială este trecător, așa încât nu creă prea mare vâlvă acasă. Bine ar fi să-ți planifici drumurile scurte ce le ai de făcut zilele următoare.

Horoscop 7 martie 2019 Rac

O zi excelentă pentru studii sau pentru planuri de călătorii în străinătate. Rafinarea sufletească ocupă și ea un loc de cinste.

Ar fi bine să-ți planifici cursuri de dezvoltare personală, de terapii complementare sau să-ți faci un abonament la o sală de teatru sau concerte.

Dorință ta de a transcende planul material este foarte mare, astfel că astrele îți vor pune la dispoziție tot ce ai nevoie.

Horoscop 7 martie 2019 Leu

Recomandabil ar fi să te ocupi, pe îndelete, de chestiunile financiare. Mai ales de taxe, impozite, credite, relații cu instituțiile financiare sau aspecte specifice moștenirilor.

Este posibil că activitățile cotidiene sau anumite lucruri legate de banii câștigați din muncă proprie să-ți ridice ceva probleme. Dar, cu atenție, răbdare și perseverență totul se poate soluționa cu bine.

Horoscop 7 martie 2019 Fecioară

Relațiile parteneriale te solicita foarte mult. Ai chef, vrei să te implici în tot și toate, dar atenție că elanul tău s-ar putea să-i îndepărteze pe cei din jur.

Dozează-ți forță, astfel încât să echilibrezi relația dintre ține și ceilalți.

Sunt posibile situații conflictuale în acest segment de viață, însă cu răbdare și prudența totul poate fi depășit foarte bine. Se pot modifică termenii și condițiile colaborărilor în care ști implicat.

Horoscop 7 martie 2019 Balanță

Se conturează o mulțime de activități la serviciu. Fii atent la tot ce se petrece în sferă muncii, întrucât în umbră sunt multe capcane.

Lucrează cu măsură, nu te implică în multe lucruri și selectează cu atenție prioritățile. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că sunt posibile stări neplăcute.

Nu se recomanda consultațiile sau analizele medicale. Un prieten îți poate oferi un sfat sau o lămurire de care ai mare nevoie.

Horoscop 7 martie 2019 Scorpion

Cheful de distracții și aventuri te va face remarcat în anturaj. Asta pentru că tu foarte rar ai o asemenea stare.

Sigur controversele sunt prezente, dar tocmai ele alcătuiesc farmecul acestei zile. Ești creativ și bine ar fi fi să îți pui în practică ideile.

Poate ar fi bine să îți faci un abonament la o sală de teatru sau de concerte. În a două parte a zilei, este posibilă o mică petrecere cu cei dragi, unde îi vei molipsi pe cei din jur cu veselia ta.

Horoscop 7 martie 2019 Săgetător

Familia ocupă un loc important. Ai spor în treburile casnice și chiar dacă este nevoie să te ocupi și de activitățile profesionale, tot acasă îți este gândul.

Astrele îți oferă un sprijin deosebit și recomandabil este să te ocupi de tot ce este legat de cămin sau relații parentale.

O vizită la părinți, o discuție cu aceștia sau măcar răsfoitul unui album cu poze de familie, ar reuși să-ți aline dorul de vremurile copilăriei și de personajele ei.

Horoscop 7 martie 2019 Capricorn

Călătoriile și studiile sunt subiectele principale ale zilei. Este nevoie să faci o mulțime de drumuri și fii foarte atent. Verifică toate detaliile legate de plecări.

Pentru alții, sunt posibile situații specifice formelor de școlarizare pe termen scurt. Răsturnările de situație pot fi prezente.

Spre seară, întâlnirile cu neamurile sau prietenii apropiați îți pot oferi momente interesante. Controversele și ineditul vor da un farmec aparte zilei și evenimentelor ei.

Horoscop 7 martie 2019 Vărsător

Ești preocupat în mod special de bani. Este o zi favorabilă acestor chestiuni, astfel că îți poți planifica tot ce ține de segmentul financiar.

Sunt posibile cadouri sau recompense binevenite. Pe de altă parte, cu bătaie lungă, moștenirile sau banii și bunurile altora trebuie să le ai în vedere.

Nu te orienta către speculații financiare sau investiții surpriză, că nu ține. Funcționează doar afacerile cinstite și sigure.

Horoscop 7 martie 2019 Pești

Ești într-o formă excepțională și reușești să te bucuri de tot ce este în jurul tău. Ai energie, chef de tot și toate, iar ceilalți vor fi încântați de farmecul pe care îl emani.

Ocupă-te pe îndelete de relațiile parteneriale sau de ce ține de parteneriate și colaborări. Cu forță pe care o ai poți descoperi anumite lucruri destul de interesante. Sunt posibile răsturnări benefice de situație.