Horoscop Neti Sandu: Luna noua! Din data de 6 martie, Uranus se mută în Taur până în 2025. Prin ce vor trece zodiile

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru Luna Nouă. Cum îi va afecta pe cei 12 nativi? De asemenea, pe lângă cei care pare că au ceva ghinion, sutn unele zodii care încep o nouă viață.

„Ne pregătim de o Lună Nouă și Mercur retrograd în Pești. Zile nemaipomenite să ne testăm credința: cea religioasă, în oameni, în ceva sau în noi”

Ce se întâmplă cu nativii în Luna Nouă!

„Din data de 6 martie, Uranus (instabilitatea) se mută în Taur până în 2025. Ducă-se! Și îi va zăpăci serios pe nativii acestui semn, dar și pe cei ai semnului opus, pe Scorpioni.

Și dacă Uranus se simțea cât de cât bine în Berbec, unde a fost mai linistit, nu pot să promit același lucru și pentru următorii ani.

Berbec

Astrele vă recomandă în Luna Nouă să aveți mai multă grijă la sănătate ca să puteți da randament la locul de muncă. Aveți parte de o întrevedere plăcută.

Taur

Va reveni cineva în viața ta, cineva care nu a renunat la ideea de a face un cuplu cu tine. Vor apărea ceva situații neprevăzute, trebuie să tratezi totul cu calm.

Gemeni

S-ar putea să vă treziți cu o cerere în căsătorie. Luna Nouă arată că anul acesta este unul bun pentru un început de mariaj.

Rac

Articolul continuă după reclame

În Luna Nouă este indicat să deveniți ceva mai tolerant decât ați fost până acum. Atmosfera din relația voastră este mai frumoasă și pare că sunteți mai armonizați.

Leu

Ți se va rezolva o problemă de sănătate și le vei fi tare de folos membrilor familiei tale. Din păcate, Luna Nouă nu vă scapă de datorii financiare.

Fecioare

Faceți cunoștință cu cineva care o să vă trezească un deliciu pentru sufletul tău. Unii vă gândiți chiar la căsătorie.

Balanță

Luna Nouă vă aduce în vedere faptul că trebuie să vă aranjați lucrurile de prin casă, așa că vă veți cumpăra ceva extrem de util.

Scorpion

S-ar putea să auziți vestea că un copil se va naște în familia voastră. În acest context, începeți pregătirile cu fast. Aveți parte de ceva activitate care aduce un talent în plus.

Săgetător

Găsiți o modalitate detsul de ieftină în rate prin care să vă plătiți lucrurile cumpărate de prin casă pe care vi le doreați cel mai mult.

Capricorn

În Luna Nouă vă bucurați de un examen luat cu notă mare.Aveți nevoie să nu vă mai simțiți singur, așa că vă găsiți un partener care să umple golul.

Pești

Cineva vrea neapărat să fiți împreună. Dacă veți fi de acord să formați un cuplu, se va dovedi a fi o decizie foarte bună.