Neti Sandu: Horoscopul primei zile din februarie pentru fiecare zodie

O zi a surprizelor. Ne facem noi planuri cu bătaie lungă, dar pot apărea în orice clipă situaţii care să ne lase muţi de uimire.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să luăm startul într-o nouă aventură profesională sau de viaţă personală, cum considerăm.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

BERBEC:

Se poate să vă alăturaţi unui grup de prieteni care pleacă în excursie de vineri încolo şi vă consultaţi în privinţa itinerariului, a cazării şi aşa mai departe.

O să acceptaţi invitaţiile pe la mondenităţi, poate vă faceţi noi relaţii pe-acolo, vă pregătiţi de o ieşire la rampă, ca să ştie lumea de voi, să vă caute, să vrea să lucraţi împreună.

TAUR:

E cineva interesat de voi şi o să vă arătaţi şi voi disponibili să intraţi într-o colaborare, fie şi ea de timp liber.

Poate vă asociaţi cu nişte oameni la treabă, să mai câştigaţi un ban, să vă descurcaţi în perioada asta, după care o să puteţi lucra şi pe cont propriu, dacă vă încumetaţi.

GEMENI:

Se poate să faceţi un împrumut la bancă, să vă schimbaţi casa, maşina, să vă luaţi mobilă ori bilete de vacanţă pentru la vară.

Se poate să fi apărut nişte neînţelegeri cu cei din grupul de colaboratori şi să spuneţi cum vedeţi voi situaţia, puneţi pe hârtie, supuneţi la vot, ca să se remedieze totul.

RAC:

Se poate să nu-şi fi respectat nişte promisiuni nişte prieteni şi va trebui să vă descurcaţi singuri cu o grămadă de treburi.

O să insistaţi pe la cine trebuie să vă luaţi banii ca să achitaţi dările din perioada asta, rata la bancă, impozitul pe teren, asigurări, casă, maşină, taxe şcolare şi altele.

LEU:

O problemă de sănătate o să vă poarte pe la doctor, la analize până o să se afle ce vă supără şi vi se va găsi un remediu.

Poate v-au mai rămas nişte situaţii neîncheiate şi o să daţi zor să duceţi totul la bun sfârşit, să vă puteţi apuca de proiectele noi care-aşteaptă să iasă la lumină.

FECIOARĂ:

Relaţia sentimentală traversează o perioadă de întrebări care cer răspunsuri ferme – ca să puteţi merge mai departe.

Se pare c-o să deveniţi mai vizibili la serviciu, o să scoateţi la iveală nişte talente ascunse şi o să le daţi motive şefilor să vă mai dea o primă, un supliment salarial.

BALANŢĂ: Se poate să v-atragă cineva atenţia că vi s-ar potrivi pentru o relaţie şi timpul o să-şi spună cuvântul în privinţa asta.

Încă va mai bate gândul să vă mutaţi, să vă luaţi o locuinţă mai spaţioasă, ca să pregătiţi o cameră a copilului care se va naşte sau una de musafiri.

SCORPION:

Poate o să angajaţi o firmă care să vă rezolve nişte probleme legate de locuinţă, să vă mutaţi, să facă reparaţii ori curăţenie.

Se poate să legalizaţi nişte acte de proprietate, să daţi pe la notar sau pe la bancă, să vă clarificaţi şi regimul financiar, să ştiţi cum staţi cu banii, cu ratele, dobânzile.

SĂGETĂTOR:

Sănătatea ar fi bine să treacă pe locul întâi, să mai dregeţi câte ceva care vă deranjează de ceva vreme.

Apar noi provocări şi care n-or să vă lase indiferenţi, o să vreţi să profitaţi de conjunctură ca să obţineţi un post mai bun, o funcţie, nişte avantaje care pot fi mană cerească pentru voi.

CAPRICORN:

Se poate să trageţi nişte învăţăminte dintr-o întâmplare petrecută recent şi să vă schimbaţi atitudinea faţă de cineva care nu vă e indiferent.

Poate reparaţi ceva pe-acasă, duceţi maşina în service, pregătiţi şi banii, că s-ar putea să coste mai mult decât vi s-a spus şi colo şi dincolo.

VĂRSĂTOR:

O să aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu, care vrea să i se respecte nişte cerinţe şi trebuie văzut voi ce credeţi.

Poate s-au deblocat nişte situaţii care v-au ţinut pe loc şi n-aţi avansat în carieră şi acum aţi dat de nişte oameni care vă susţin şi v-ajută fiecare cum poate.

PEŞTI:

Poate începeţi o specializare, mai faceţi ceva ca să câştigaţi un salariu mai mare şi s-aveţi altă cotă valorică.

Se poate să-i fi cerut de anul trecut şefului o favoare, să vă transfere în alt colectiv, pe alt post, să vă mai dea un supliment la salariu şi o să primiţi un răspuns pozitiv.