Monica Anghel, mesaj înduioșător pentru fiul ei

Monica Anghel a transmis un mesaj înduioșător pentru fiul ei. Cântăreața este căsătorită cu Marian Caraivan, îmnpreună cu care are un băiețel, Aviv.

Monica Anghel are o relație cu totul specială cu băiețelul ei. În mediul online, binecunoscuta cântăreața a făcut publică o imagine cu fiul ei, însoțită de un mesaj plin de iubire.

„Da, el este bucuria mea, sensul vieții mele, pentru el trăiesc, pentru el merg mai departe, el primește cu inocență și bucurie toată dragostea, pasiunea și dăruirea mea, pentru el îi mulțumesc bunului Dumnezeu că îl am, că este sănătos și că ne putem juca împreună, putem să râdem, ne cunoaștem privirile unul altuia, ne suntem complici, El este bărbățelul vieții mele!”, a scris Monica Anghel.

Monica Anghel a apelat la fostul soț

Articolul continuă după reclame

„Am făcut-o și pe asta! Toată lumea din jurul meu m-a zăpăcit că stau încruntată și copilul mă întreba mereu dacă sunt supărată pe el. Așa că am fost la fostul meu soț și la actuala lui soție, Andrei și Ingrid Carantino, și am făcut și asta.

Dar e natural și încă pot să mă încrunt, dar nu atât de tare. Acum fără glumă, dar am mare încredere în ei. Sunt foarte OK și mega profi. Am prietene pe care le-am trimis la ei și nici nu zici că și-au făcut ceva. Arată mult mai senine”, a explicat Monica Anghel.

Deși au divorțat în urmă cu 13 ani, după 11 ani de mariaj, pentru că amândoi aveau profesii solicitante și nu se mai înțelegeau, Monica Anghel și medicul Andrei Carandino par să fie în prezent foarte buni prieteni.

Monica Anghel este cântăreață, prezentatoare de radio și actriță. Ea a câștigat Festivalul Internațional „Cerbul de aur”, ediția 1996 și a participat, ca reprezentantă a României, la concursul Eurovision (ediția din 2002, împreună cu Marcel Pavel). Este cunoscută după ce o perioadă îndelungată a activat în grupul de umor „Divertis”.