Mirela Vaida, noi imagini de la botezul mezinului ei. Ce drăguț și-a îmbrăcat ceilalți doi copii

A fost o zi de sarbatoare pentru Mirela Vaida, care i-a organizat botezul mezinului ei, Tudor Stefan. Chiar daca a intors toate privirile cu rochita ei colorata si plina de viata, frumoasa prezentatoare a stiut cum sa ii imbrace si pe ceilalti doi copii ai ei.

Pentru petrecerea de botez, Mirela Vaida a ales sa-si imbrace cei doi copii mari, pe Carla si Vladimir, in albastru deschis. Astfel, s-a completat tabloul unui adevarat taram al viselor si bucuriilor, scrie spynews.ro.

O fericire pentru Mirela Vaida, care a trecut prin niste mici peripetii inainte de marele botez.

Mirela Vaida a marturisit ca bona ei nu ajunge la eveniment, DJ-ul si sunetistul nu i-au raspuns de dimineata la telefon si a sperat ca macar biserica sa fie acolo!

“Vladimir a dat cu capul intr-un stalp si a facut ditamai cucuiul! Carla s-a zgariat iar Tudor plange ca vrea … Bona nu ajunge azi ca a avut o nunta la Suceava azi noapte si tocmai m-a anuntat ca nu a gasit masina sa se intoarca! Iar Dj-ul si sunetistul nu-mi raspund..

Desi la ora 14 incepem treaba.. Speram ca macar biserica sa mai fie acolo!! Pana la urma, important e sa-l botezam, nu? Doamne-ajuta!!! Va tin la curent!! ”, a scris Mirela Vaida, pe Instagram.