Mihai Voropchievici – Mantrele în dragoste pentru fiecare zodie în 2019

Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” mantrele în dragoste pentru fiecare zodie în 2019.

HOROSCOP. Berbec:

Am încredere că dragostea adevărată este deja pe drum către mine și va ajunge în momentul potrivit. Sunt gata să primesc această iubire cu brațele deschise. Sunt gata să învăț să iubesc cu adevărat și sunt gata să-mi întâlnesc sufletul pereche.

HOROSCOP. Taur:

În acest an, îmi eliberez sufletul de toate amintirile dureroase ale trecutului, de toate lanțurile dificile, de toate obstacolele care blochează drumul sufletului pereche către mine. Sunt pregătit să trăiesc în prezent, să iubesc în prezent.

HOROSCOP. Gemeni:

Sunt vrednică de iubire și merit să primesc dragostea la care visez. În același timp, învăț să am răbdare și fac tot posibilul să contruiesc cea mai frumoasă relație cu sufletul meu. să mă descopăr și să învăț cine sunt cu adevărat.

HOROSCOP. Rac:

Sunt înconjurată de iubire și lucrurile merg așa cum trebuie să meargă. Nu mă grăbesc pentru că știu că Universul are un plan magic cu mine sau pentru mine și că mă așteaptă ceva mult mai frumos decât am trăit până acum.

HOROSCOP. Leu:

Știu că iubirea nu va veni când îmi doresc eu, ci când sufletul meu va fi pregătit să primească și să ofere dragoste. Între timp, mă bucur de acest drum pe care merg alături de sufletul meu. Învăț să mă iubesc pentru ceea ce sunt, să-mi accept nu doar calitățile, ci și defectele.

HOROSCOP. Fecioară:

Nu doar eu caut sufletul pereche, ci sufletul pereche mă caută pe mine. Drumurile noastre se vor intersecta la un moment dat prin dragoste infinită, pură, sinceră și adevărată.

Articolul continuă după reclame

HOROSCOP. Balanță:

Îmi accept toate greșelile pentru că m-au ajutat să mă dezvolt, să ajung unde sunt acum. Fiecare moment dificil a venit cu o lecție frumoasă de viață, care mi-a dat puterea de a merge mai departe. Iubire, acum sunt pregătit să te cunosc.

HOROSCOP. Scorpion:

În fiecare zi sunt recunoscătoare pentru cât de multă iubire poate oferi sufletul meu. Nu grăbesc lucrurile, ci aștept ca timpul să joace cartea și să mă pregătească pentru întâlnirea cu marea dragoste.

HOROSCOP. Săgetător:

Nu simt nevoia să mă întorc în trecut pentru că știu că nu mai pot schimba nimic. În schimb, privesc cu ochii plini de fericire și aștept să văd ce îmi pregătește viitorul. Îmi deschid inima pentru a iubi și a oferi iubire.

HOROSCOP. Capricorn:

Inima mea nu minte, în sufletul meu crește o iubire pură, necondiționată, adevărată pe care merită să o ofer unui suflet norocos. Plec la acest drum știind că în cele din urmă, voi trăi cea mai frumoasă poveste de dragoste.

HOROSCOP. Vărsător:

Am învățat să ofer iubire zi de zi în toate formele ei. Nu mă grăbesc, nu alerg și nici nu cerșesc dragoste. Cred că sufletul meu merită ceva mult mai frumos decât visez eu și știu că la un moment dat, Universul îmi va oferi acea iubire magică.

HOROSCOP. Pești:

Îi permit sufletului meu să simtă tot ce simte: durere, tristețe, fericire, dezamăgire, dar și iubire. Îl învăț să aibă răbdare pe acest drum numit viață și îi arăt cum să se vindece. Accept tot ce trăiesc pentru că știu că totul se întâmplă cu un motiv. Și mai știu că iubirea mă caută și că în scurt timp mă va găsi.