Mihai Voropchievici: Horoscop pentru săptămâna 8-15 aprilie. Sagetatorii au tripla protectie, Leii câștigă pe toate planurile

Numeorologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” previziunile runelor pentru săptămâna 8-15 aprilie.

HOROSCOP. Berbec.

Are o săptămână în care trebuie să-și consolideze poziția lui, și acasă între membrii familiei, și la muncă, printre colegi, dar totodată și în societate, în sfera cu care vine în contact zi de zi. Consolidarea poziției tale. Să știe cine e Berbecul, cine e șeful și ce trebuie să spună.

HOROSCOP. Taur:

Nativii Taur beneficiază de încărcătura lui Vunjo. E săptămâna în care ei au câștigat de toate în toate planurile.

HOROSCOP. Gemeni:

Trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări săptămâna viitoare, dar schimbări benefice, majore, cu însemnătate, încărcătură.

HOROSCOP. Rac:

Cei care sunt tensionați primesc două sfaturi: să se relaxeze, să nu mai fie atât de încordați, să nu-și mai facă griji pentru că ei sunt grijuli pentru membri familiei, pentru rude, pentru tot, că e bolnăvior.

Voi puteți deveni ipohondri pentru că nu i-ați mai văzut de mult. Dar în weekend, urcați-vă în avion și duceți-vă la cei dragi și să vedeți că nu e nimic adevărat din temerile voastre.

HOROSCOP. Leu:

Câștigă pe toate fronturile, salt calitativ în existența lui în săptămâna viitoare. E de bine săptămâna viitoare, tot ce e bun, e la tine în curte. Nu e de valoarea lui Vunjo, dar este cam 80% din el.

HOROSCOP. Fecioară:

Articolul continuă după reclame

Tot așteaptă câte ceva și așteaptă de anul trecut, săptămâna viitoare așteaptă o veste despre o schimbare foarte importantă și asta se produce în săptămâna imediat următoare. Fiți pregătiți pentru această schimbare pe care vi-o doreați.

HOROSCOP. Balanță:

Au chef de ceartă săptămâna viitoare, sunt puși un pic în postura de a fi tensionați, vor susține mai multe dispute sau una mică, dar, atenție, dați dovadă de diplomație și de tact pentru că voi veți câștiga în mod sigur.

HOROSCOP. Scorpion:

Întotdeauna se pregătește pentru lucruri numai bune are o săptămână super-minunată. Vești foarte bune, sume de bani importante, dar și cadouri-surpriză.

HOROSCOP. Săgetător:

Au triplă protecție, iar în săptămâna următoare, Săgetătorii sunt protejați de forțele divine, de toate rautatile. În jurul lui va fi un câmp de protecție.

HOROSCOP. Capricorn:

Întotdeauna dă ordine, mai acceptă să primească și el câteodată. Are o săptămână în care trebuie să își schimbe tactica, să nu mai impună, să mai și accepte și dacă a acceptat prea mult să caute să impună.

Deci schimbați tactica. Încercați să faceți contrar la ceea ce ați făcut până acum și ați văzut că nu a avut roade sau n-a dat rezultate.

HOROSCOP. Vărsător:

Este cu gândul departe, îl iubește cineva acolo sus, se gândește cineva la el și, totodată, gândul lui e însoțit de un cadou minunat, un dar.

HOROSCOP. Pești:

Pestisorii au o saptamana buna, relatii bune cu familia si cei apropiati. Si la capitolul finante stau binisor.

Sa aveti o saptamana frumoasa!