Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Trei zodii își îndeplinesc visele

Minerva ne prezinta previziunile astrale pentru fiecare zodie:

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Berbec

Partea creativă iese acum în evidență. Ești gata dă te cufunzi în imaginație – arta, poezia sau teatrul. Poate preferi să fii singur, pentru a putea să te concentrezi pe activitățile creative.

Ești dornic să scapi de zgomotul citatind sau de cel din companie și să lucrezi astfel încât spă poți privi înlăuntrul tău și pentru a-ți asculta ideile care îți vin.

O perspectivă pozitivă aproape întotdeauna conduce la rezultate pozitive.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Taur

Este posibil să ți se solicite unele analize. Unele aspecte juridice necesită o decizie finală. Totodată este posibilă o investiție sau o achiziție de valoare. Poate că te simți limitat într-un fel, prin bariere emoționale.

Încearcă să dizolvi limitările. Planifică o discuție serioasă cu familia.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Gemeni

Acum te simți bogat apreciat la locul de muncă, deoarece munca ta este răsplătită cu o creștere sau o creștere a rangului.

Evitați să vă atrageți în concurență inutilă și, în schimb, să acordați atenție rutinei dvs. zilnice, ținând cont de toate cele care depind de voi și să vă uitați la exemplul dvs.

Carisma ta te face să ai centrul atenției acum. Mulțumitorii voștri bine pregătiți sunt acum pregătiți să vă înveselească într-un nou avânt. Doar asigurați-vă că verificați relația dvs. strânsă. Nu lăsați pe cineva să se simtă singură

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Rac

Încercă să rezolvi lucrurile cu cât mai multă diplomație. Privește acest lucru ca o șansă de a explora noi oportunități.

Ești plin de perspective și creativitate acum și asta se vede din munca ta. Unii admiră talentul de lucra cu oamenii și o promovare sau un bonus pot fi rezultatul acestei evaluări.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Leu

Problemele personale necesită acum și timp și atenție. Poate este necesar să cheltuiți niște bani pentru reparații sau pentru o achiziție nouă, probabil un apartament sau o mașină nouă.

Călătoria este o posibilitate acum și ar fi profundă mai ales dacă îl ai alături pe tata sau un mentor. Ia în considerare înscrierea în învățământul superior sau urmează un curs pentru a învăța ceva nou.

Transformarea carierei poate fi deja în curs de desfășurare.
Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Fecioară

S-ar putea să ai ocazia să faci o scurtă călătorie. Acest lucru îți va oferi posibilitatea de a scăpa de unele îngrijorări care te bântuie, probabil legate de o pierdere recentă.

Fii pregătit pentru eventuale întârzieri sau complicații în călătoriile care le faci, deși ești pregătit corespunzător.

Cercetarea îți poate duce oportunități neașteptate. Discută despre toate lucruri cu partenerul de viață sau cu un prieten.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Balanța

Familia are importanță pentru tine acum. Rezolvă preocupările interne pe măsură ce apar și îți vei asigura liniștea.

Poate că este timpul să faci o schimbare în viață, angajându-te, să spunem, într-o nouă relație sau un nou loc de muncă. O schimbare de peisaj poate face bine tuturor.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Scorpion

Lasă orgoliul deoparte și îți va fi mai ușor să ții la distanță problemele. Intamplarile recente te impulsionează să faci o autoevaluare și să îți determini punctele forte și punctele slabe.

Folosește aceste informații în avantajul .

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Săgetător

Ai o nouă oportunitate înaintea ta așa că nu trebuie decât să profiți. Unele reflecții spirituale sau analiza temerilor interioare și a viselor te vor conduce în direcția corectă.

Este posibil să ai curând nevoie de un angajament pe termen lung sau de o achiziție, astfel că fii diplomat când discuți pe marginea acestui subiect.

Găsește un echilibru între timpul contemplativ și activitățile sociale cu prietenii și cu cei dragi. Bătrânii îți pot oferi sfaturi când te aștepți mai puțin.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Capricorn

Acesta este momentul ideal pentru a crea rețele. Ești pe același drum cu ceilalți și farmecul tău atrage noi contacte.

În timp ce viata socială este aglomerată, ai grijă și evită locurile aglomerate. Participi cu un grup de colegi la acțiuni care se concentrează în jurul educației sau pe învățarea unei noi abilități.

Păstrează liniștea acasă supraveghind cheltuielile pentru reparații sau cumpărăurile necesare. Relația de familie se poate consolida pe măsură ce ajuți o rudă .

Fii vocea rațiunii pentru păstrarea liniltii în cadrul social, cu precădere la muncă.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Vărsător

Te așteaptă noi șanse și oportunități pe măsură ce ești testat la locul de muncă și treci toate evaluările care se impun. În sfârșit, vede și cine trebuie talentul managerial și abilitățile tale de comunicare. Sărbătorește-te printr-o călătorie scurtă alături de cei dragi.

Chiar dacă te bucuri de recompensele și recunoașterea pe care o primești, fii cu ochii pe relații care le ai.

Acesta este un moment favorabil pentru o mulțime de câștiguri materiale. Munca este cea care îți aduce câștiguri.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Pești

Dă voce unei probleme pe care o ai în minte, poate fi și o chestiune de familie. Mama sau bunica trec printr-o perioadă mai grea și au nevoie ajutorul tău. Pentru tine este un moment bun pentru călătorii.

Planifică-ți o călătorie care îți poate permite o viziune proaspătă asupra vieții și te poate conecta la noi perspective spirituale. Fii selectiv cu privire la alimentație.