Mihai Voropchievici. Cum să ai un destin bun în fucție de zodia ta

Norocul ți-l faci cu mâna ta, spune o vorbă din popor, iar Mihai Voropchievici a explicat cum poți face asta!

Cunoscutul numerolog a vorbit despre cum poate fiecare zodie să își influențeze singură karma!

Mihai Voropchievici te învață cum să ai o karmă pozitivă

BERBEC

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Berbecului nu trebuie să se plângă, nici măcar atunci când dă de greu, deoarece negativismul te încarcă, iar karma ta are de suferit.

Trebuie să fii cu zâmbetul pe buze pentru a atrage energiile pozitive!

TAUR

Taurul vrea din ce în ce mai mult. Indiferet de averea strânsă, karma sa vrea mai mult. Trebuie să te oprești și să vezi câte ai realizat și să mai faci o pauză, să mai și trăiești, să te bucuri de viață!

GEMENI

Gemenii sunt foarte sufletiști și dispuși mereu să-i ajute pe ceilalți, fără a se gândi la ei. Karma aceasta s-ar putea să se întoarcă împotriva lui, dacă nu va avea grijă și de el, de sănătatea lui.

RAC

Racul își încarcă karma cu amintiri, deoarece retrăiește doar lucrurile rele prin care au trecut.

Trebuie să realizeze că acele lucruri s-au dus, au trecut și trebuie să privească spre viitor. Trebuie să vadă și lucrurile frumoase din viața sa, cum ar fi iubirea, viața, familia!

LEU

Karma Leului este trufia! Nativul este doritor de lumina reflectoarelor, recompensă, respectul altora.

Este cel mai mare actor. Dacă vor învăța să fie recunoscători și să mulțumească pentru ce au, sunt câștigătorii horoscopului.

FECIOARĂ

Nu are încredere că poate face și muncește fără oprire. Nativul se limitează la neputințele sale și în felul acesta nu face altceva decât să atragă energiile negative.

Când spune ”eu pot” este câștigătorul unui pot.

BALANȚĂ

Balanța dă dovadă de mici răutăți. Vrea să câștige cursa, dar trisând. Faultează, sabotează, doar ca să iasă pe locul 1.

Acest lucru nu îi ajută deloc karma, deoarece i-o îngreunează și atrage energii negative.

SCORPION

Scorpionii au nevoie de mișcare, de sport, pentru a-și ține mintea ocupată și sănătoasă, deoarece gândurile negative ar putea pune stăpânire pe mintea lor, iar acestea aduc numai energii negative.

SĂGETĂTOR

Are o doză de altruism, trebuie să încerce să facă în așa fel încât să nu ia săgețile negative în considerare. Vino cu gânduri bune față de oamenii negativi, care vor să te destabilizeze pe tine.

CAPRICORN

Capricornul trebuie să-și deschidă sufletul pentru compasiune și înțelegere. Acestea nu au loc în sufletul lor mmentan, deoarece se rfugiază în muncă, iar acest lucru îi încarcă deseori, mai ales dacă nu le place meseria pe care o practică în prezent.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii trebuie să-și îndrepte privirea și spre ceilalți, să nu mai fie concentrați doar pe persoana lor. Încercați să îi ajutați mai mult pe cei din viața voastră.

Dacă vreți să vă albiți karma, mai mult ajutor și prin vorbă și prin faptă. Când începi să te preocupi de ceilalți, le ușurezi munca. Întinde o mână de ajutor.

PEȘTI

Peștii trebuie să renunțe la micile minciuni, până nu li se va pune eticheta de mincinoși, deoarece greu vor mai scăpa de ea.

Un suflet deschis, curat, atrage asupra sa lucruri bune, pozitive, pe când minciuna este toxică pentru suflet.