Mihai Voropchievici: Ce karmă ai, în funcţie de zodie

Există 12 legi karmice care guvernează astrele şi karme care guvernează zodiile. Unele zodii sunt mai puternice decât celelalte.

În continuare, vor fi prezentate toate tipurile de karma, în funcție de zodie.

Berbec

Karma nativilor din zodia Berbec este influențată de dorința de afirmare și de putere. Chiar dacă nativii acestei zodii sunt, în general, persoane pozitive, toți nativii acestui semn zodiacal ar trebui să își schimbe comportamentul și să fie mai îngăduitori cu cei din jurul lor.

Astfel, ei vor putea să obțină, pe viitor, tot ce își doresc.

Taur

Karma acestei zodii este influențată de viata personala. Taurii ajung să facă des lucruri necugetate, în momentele în care sunt puși în situații limită.

Pentru a nu mai fi lasati, Taurii trebuie să se implice total într-o relație și să ofere permanent foarte multă dragoste.

Gemeni

Gemenii iau foarte ușor pe cineva peste picior și, în general, judecă oamenii fără să-i cunoască. Din aceste cauze, nativii acestei zodii riscă să fie puși în situații neplăcute.

Gemenii ar putea să evite aceste lucruri dacă ar fi mai drăguți și înțelegători cu toți din jurul lor.

Rac

Și Racii au momente în care sunt foarte răi cu cei din jurul lor și îi judecă fără să-i cunoască.

Pentru a nu cădea și ei pradă răutăților, ar trebui să schimbe acest comportament și să nu mai judece oamenii după aparențe, înainte de a-i cunoaște.

Leu

Goana continuă a Leilor influențează karma. Aceștia sunt mereu grăbiți și fac în repezeală ceea ce ar trebui să fie tratat cu mai multă seriozitate.

Leii trebuie să își găsească mereu timp pentru ei și să renunțe la acest stil de viață haotic. Dacă ar face aceste lucruri, pe viitor nu ar mai avea probleme.

Fecioară

Faptul că sunt prea analitice le-ar putea face rău. În acest caz, karma este influențată de importanța lucrurilor simple de care uită să se bucure din cauza implicării în carierele de succes.

Când acestea își vor da seama că au greșit, ar putea fi prea târziu pentru a mai putea schimba ceva. Goana după bani și cariera le-ar putea schimba radical viața.

Balanța

Atunci când vorbim despre Balanțe știm și că tot ceea ce e legat de socializare le influențează karma.

Balanțele sunt persoane foarte sociabile, dar au și perioade în care se izolează și se ascund în locuri știute doar de ei, uitând să mai comunice cu cei din jurul lor.

Nativii acestei zodii ar trebui să încerce să nu se mai rupă de realitate, pentru a nu se trezi, la un moment dat, singuri, exact în momentul în care ar avea cea mai mare nevoie de cineva lângă ei.

Scorpion

Karma nativilor din zodia Scorpion este strâns legată de interacțiunea acestora cu cei din jurul lor.

Ar fi indicat ca aceștia să socializeze mai mult și să fie mult mai sociabili, mai prietenoși și mai politicoși cu cei din jurul lor.

Dacă nu vor face aceste lucruri, sunt șanse mari să se trezească în situații neplăcute în care vor fi făcuți să sufere.

Săgetător

Ar fi indicat ca nativii acestei zodii să coboare cu picioarele pe pământ, măcar din când în când. Karma acestora are legătură cu realismul, având în vedere că sunt foarte visători.

Din această cauză este foarte posibil ca aceștia să sufere în momentele în care vor fi nevoiți să înfrunte realitatea.

Capricorn

Cea mai mare problemă a Capricornilor este egoismul. iar karma are legătură cu acest tip de comportament.

Aceștia ar trebui să renunțe la gândul că lucrurile cele mai bune li se cuvin doar lor și să se transforme în niște oameni generoși.

Dacă nu își schimbă comportamentul, Capricornii ar putea pierde totul.

Vărsător

Vărsătorii nu sunt deloc răbdători, nici cu ei înșiși, dar nici cu cei din jurul lor.

Bineînțeles că și karma ține de acest lucru și e important ca Vărsătorii să înțeleagă faptul că toate lucrurile pot fi obținute doar dacă au răbdare…

Pești

Karma Peștilor este strâns legată de greșeli. Aceștia trebuie să accepte că oricine poate greși, iar dacă nu înțeleg acest lucru, ar putea face greșeli greu remediabile.