Mihai Voropchievici: Ce se intampla cu zodiile pana la finalul anului

Aflați cum vor fi influențate zodiile pana la finalul lui decembrie 2019.

HOROSCOP. Berbec

Este un an cu multe schimbări majore și schimbările astea pot veni sau surveni de la o zi la alta. Este un an în care Berbecii trebuie să stea bine ancorați, bine pregătiți și cu urechile ciulite. Pentru că aceste lucruri care vin asupra lor nu trebuie să treacă.

E un fel de oportunism și Berbecii știu să se planteze exact acolo unde sunt oportunități, dar anul acesta e un an cu foarte multe oportunități, iar toate schimbările astea sunt benefice, sunt majore.

Schimbările vin din toate planurile. Un an cu mari schimbări pentru Berbeci.

HOROSCOP. Taur

Pentru Taur care e mai molcom, mai domol, mai liniștit așa, anul acesta va tinde să forțeze șansa, norocul, să vrea poate mai repede, pentru că a fost un an 2018 mai greoi, mai anevoios cu multe necazuri, i-a pus la probe de încercare de multe ori, iar acum runa îi sfătuiește să dea dovadă de mai multă răbdare anul acesta, pentru că toate lucrurile benefice și surprizele plăcute vin la oamenii care știu să aștepte.

Cu alte cuvinte, festina lente. Grăbiți-vă încet și aveți răbdare, pentru că toate lucrurile vor veni dar nu când vreți voi, la momentul respectiv.

Nu e bine pentru că ar putea strica echilibrul ăsta care vi se oferă din Univers. Ele vin exact atunci când trebuie.

HOROSCOP. Gemeni

Este un an benefic, cu multe opțiuni, dar două din opțiunile de bază pana la finalul anului , și aici doresc cam de mult treaba asta și abia la anul se împlinesc o parte din ele.

A se muta din casă, a-și construi o casă. Sunt cei care trăiesc într-o familie mai mare, cu socrii sau cu părinții.

Este anul când ei își pot cumpăra o locuință, dar la fel de bine este anul când pot opta pentru o schimbare de job mai bună, pentru că opțiuni vor fi multe in 2019 și cum ei sunt foarte buni în comunicare vor excela în a comunica, a căuta ceva care să-i atragă, să fie pe domeniul lor.

O schimbare de serviciu foarte benefică, cu toate acestea fiind o zodie dublă și enunțul runei este tot la dublu: Veți acționa foarte favorabil într-una din cele două situații pe care le veți avea la îndemână.

HOROSCOP. Rac

Sunt tot anul în așteptarea unor schimbări, unor lucruri foarte interesante și acestea vin periodic.

Este un an totalmente pentru Raci cu schimbări în toate domeniile. Sfatul este: fiți pregătiți să întâmpinați aceste schimbări și luați-le pe acelea care sunt mai benefice și amplificați-le.

HOROSCOP. Leu

Este un an bunc în consolidarea poziției lui. Și în societate, și în familie, și acasă, și la serviciu.

Trebuie să se împartă cam în patru direcții, să aibă toate opțiunile pregătite. Pentru că la serviciu, poate să vină o ofertă nouă, să găsească o nouă colaborare, ceva mai bun.

În familie, poate să se înmulțească familia, să mai vină un nepoțel sau un copil sau mă rog în funcție de vârsta respectivă pentru fiecare.

HOROSCOP. Fecioară

Este în anul în care toate adevărurile pe care le-a omis, le-a ascuns vin asupra lor. O multitudine de adevăruri, care de multe ori sunt marcante.

O să le marcheze viața, dacă au făcut niște greșeli și acum au ieșit niște adevăruri, mai rele la iveală sunt cu marcaje.

Dacă sunt benefice și le-au ținut în expectativă vin cu schimbări benefice. Pot schimba din două puncte de vedere: Este un an de plus și minus pentru ei.

HOROSCOP. Balanță

Sunt anunțate că este un an de călătorii. Vor umbla de ici-colo, vor găsi de toate. Ce găsești într-o călătorie?

Și hrană spirituală, dar la fel de bine te interesezi ca să găsești și o colaborare din toate punctele de vedere și financiar, și călătoriile astea aduc beneficii tuturor Balanțelor.

Deci condiția este să nu stați în casă, să vorbiti cu ceilalți. Este un an de comunicare pentru toată lumea, folosiți pentru că și voi sunteți buni comunicatori, dar aveți grijă foarte multe din Balanțele care călătoresc în afară.

HOROSCOP. Scorpion

Trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a susține în permanență, este un an de multă muncă, trebuie să acționeze din toate punctele de vedere ca să rezolve tot ceea ce trebuie.

Sfatul este să nu încercați să creați dispute, pentru că toate lucrurile se rezolvă ușor.

HOROSCOP. Săgetător

O parte din ei, un an de bilanț, ei sunt cu ei, cu Dumnezeul din sufletul lor, cu gândurile lor, undeva se mai retrag și vor să analizeze, să știe tot ce au făcut, tot ce au greșit și în funcție de asta cum să acționeze.

Au un sfătuitor și un ajutor nemaipomenit.

Forța divină este tot anul 2019, alături de Săgetători, îi călăuzesc pașii și îi ajută să rezolve toate acele probleme.

Pentru că va fi mai incisiv, chiar dacă are el acele frământări, va dori să le rezolve, dar numai în modul pe care-l știe.

HOROSCOP. Capricorn

Au un an ceva mai greu, măcar prima jumătate a anului. Ei încă rămân pe impactul acesta din anul precedent și încă nu vor.

Va trebui să depună mai multă trudă, pentru că trebuie să facă o schimbare, în primul rând, în sufletul lor, în ei, în comportamentul lor, în caracterul lor pentru a obține acele lucruri benefice.

Și asta va fi foarte greu pentru ei.

HOROSCOP. Vărsător

Au un an de comunicare, mesaje, scrieri, e o perioadă pentru cei care se ocupă și de latura asta mass-media, scris, tot ce e audio-vizual.

Vor fi în centrul atenției, vor veni și cu vești și cu povești, primesc și mesaje, deci este un an destul de tumultos și de obositor pentru Vărsători.

HOROSCOP. Pești

Intră într-un an de beneficii totale, sunt favorizații runelor. De ce? Pentru că veștile bune vin catre ei, cadouri, bani. Nu au mai avut de foarte mulți ani Peștii un an atât de benefic. Fiecare cu norocul lui.