Mihai Morar va deveni tată pentru a treia oară! Cum arata viitoarea mamica

Mihai Morar este în culmea fericirii. Îndrăgitul prezentator TV și realizator radio va deveni tătic pentru a treia oară, întrucât soția sa, Gabriela este însărcinată. Cei doi mai au împreună o pereche de gemene superbe, pe nume Mara și Cezara.

Mihai Morar a făcut fericitul anunț. Va fi din nou tătic

Anunțul a fost în această dimineață, chiar de fericitul tătic. Mihai Morar le-a împărtășit fanilor vestea printr-un mesaj emoționant.

„Astăzi, de Buna Vestire/Vă dăm primii de știre: Vom fi părinți a treia oară./E frățior sau surioară?!” , a transmis simpaticul realizator radio și TV.

Mesajul său a fost însoțit de o poză în care Mihai Morar apare alături de soție și cele două fete. În imagine, Gabriela lasă să se vadă burtica de graviduță, întreaga familie radiind de fericire.

Fericitul tătic își va putea strânge în brațe bebelușul, undeva în luna iulie, atunci când se estimează că Gabriela va aduce pe lume cel de-al treilea copil al cuplului.

Ce a spus Mihai Morar, în direct la radio

„Prima oară au fost gemene, acum e solo….. Diferența va fi destul de mare între gemene și viitorul copii… Am anunțat pentru că toți începeau să-mi facă planuri….

După zece ani, când vei deveni din nou părinte, e cu griji. Tu știi cum îmi bate inima înainte de ecografie?​ Sper să vina pe lume atunci când vom intra în concediu.

Spre sfârșit de iulie. M-am hotărât să mă însor după două luni de relaţie. Ne cunoşteam, eram colegi la radio şi ştiam ce fel de fată este. Am studiat-o din umbră şi i-am făcut povestea.

Eu, trezindu-mă singur, văzând că şi ea este singură, am decis să fim împreună” , a spus Mihai Morar.