Meghan Markle a avut o cădere nervoasă înainte să îmbrace rochia de mireasă. Doar Kate Middleton a reușit să o calmeze

Meghan Markle a fost foarte calmă și toată numai un zâmbet la nunta ei cu prințul Harry, pe 19 mai, însă puțină lume știe că doar cu câteva ore înainte să îmbrace rochia de mireasă bruneta a avut o cădere nervoasă.

Coplesită de emoții, dar și de problemele cu care s-a confruntat în săptămâna dinainte nunții, ducesa de Sussex a avut o cădere nervoasă chiar cu câteva ore înainte să meargă la altar. Cea care a reușit să o calmeze a fost cumnata ei, Kate Middleton, care a venit special să o ajute.

După drama prin care a trecut cu familia ei înainte de nuntă și a planurilor date peste cap de lipsa tatălui ei, Thomas Markle, care nu a mai putut fi prezent la nuntă din cauza problemelor de sănătate, fiind operat de urgență, Meghan a suferit un atac de anxietate, potrivit Hollywood Life.

Ducesa de Sussex credea că nunta ei a fost distrusă de scandalul în care a fost implicată familia ei, după ce tatăl ei a făcut o înțelegere cu tabloidele britanice și a dezvăluit detalii despre nunta regală.

După ce a luat bani să facă niște poze pentru diverse publicații, Thomas Markle și-a recunoscut fapta, iar apoi a fost internat în spital din cauza unor dureri puternice în zona pieptului, tatăl lui Meghan fiind operat pe cord.

Bruneta a fost copleșită de toate aceste evenimente, însă a reușit să treacă peste ele cu ajutorul lui Kate Middleton, care a susținut-o pe toată durata pregătirilor.

„Meghan a făcut eforturi mari să reziste presiunii cu ajutorul lui Harry și a cumnatei sale. Kate a venit imediat să o calmeze pe Meghan după ce planurile de nuntă au fost date peste cap în ultimele minute. Kate a stat lângă ea și a ajutat-o cu toate pregătirile finale”, a declarat o sursă pentru publicația menționată.

Ducesa de Cambridge s-a dovedit a fi pentru Meghan un adevărat spirijin și a reușit să o calmeze pe actrița americană, ajutând-o să se pregătească pentru marele eveniment.

Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai, într-o ceremonie emoționantă la capela St George de la palatul Windsor. Fosta actriță a atras admirația tuturor prin simplitate, naturalețe și eleganță.