Catalin Cazacu, primul interviu dupa eliminarea de la Exatlon. Dezvaluiri despre ce se intampla in spatele camerelor

Catalin Cazacu a fost eliminat de la Exatlon si a acordat primul interviu pentru fanii din Romania.

“Faimosul” a vorbit despre experienta traita in competitie.

“Ne-am chinuit aici 5 luni si am trecut prin conditii extrem de grele. Tot ce s-a intamplat aici e demn de lauda. Daca tot ce s-a intamplat aici ne-a adus fani inseamna ca Romania e pe un drum bun.

E un mix de sentimente pe care nu credeam ca pot sa-l traiesc, nu am crezut ca distanta poate s afaca din mine alt om, mi-e dor de oamenii de acasa.

Aceasta experienta ne-a schimbat pe toti. Diferenta e cat de mult vom ramane schimbati de acum incolo.

Mi-e dor de familia mea, de copilul meu, de mama. Mama mi-a spus ca merge la cumparaturi si o opreste lumea pe strada. Una peste alta, cand mi-a spus tata: daca castigai campionatul mondial nu castigai atatia fani. Sunt nou in povestea asta.

Dupa 5 luni am ajuns am ajuns sa fac primii pasi in libertate, pe o strada asfaltata si ma uit la oameni si pare extraordinar.

Catalin Cazacu a parasit competitia pentru ca echipa a ramas in doi membri si nu a mai putut sa faca fata. A urmat o perioada grea pentru noi, am suferit prin introducerea unor noi reguli, ne-am luptat de multe ori cu mainile legate la spate.

Din pacate soarta a facut ca soarta sa sufere modificari continue. Au fost trei baieri care au tras la caruta: Giani Kirita, Vladimir Draghia si Catalin Cazacu.”, a povestit Catalin Cazacu.

“Eu zic ca vor exista tot timpul, indiferent pe ce parte a Globului vor fi. (…) Radem, glumim … este sfarsitul jocului.

Toti oamenii care au ajuns aici sunt invingatori, sunt foarte buni si toti merita sa ajunga in finala. Indiferent care dintre noi, in orice ordine pleaca, nu are niciun motiv pentru care sa fie suparat”, a spus Catalin Cazacu la inceputul competitiei de ieri seara.

“E prima Arena la care am venit impacat si am simtit ca este un moment bun (face referire la plecare – n.r.). (…) In ultimele patru luni am avut niste superstitii, dar astazi le-am incalcat pe toate, in dorinta de a iesi.

Si, simplul motiv pentru care mi-am dorit sa ies este ca, in “distibutia asta” (face referire la faptul ca au ramas doar el si Vladimit Draghia in concurs, din partea echipei Faimosilor – n.r.), Vladimir merita sa mearga mai departe.

Astazi, mi-am dat seama ca, pentru mine, asta-i linia de finish! Nu-mi este rusine ca plec, si ma simt atat de usurat! Am tot respectul pentru cei care m-au votat si ma bucur ca m-au salvat de atatea ori.

Sunt multumit de cei care raman la Exatlon de acum incolo!”, a declarat, vizibil emotionat, Catalin Cazacu, inainte de a-si lua ramas bun de la colegii de competitie.