Medicii au luat aceasta decizie: Busu a fost deconectat de la aparate. Care este starea de sanatate a indragitului prezentator

Florin Busuioc se afla in continuare internat in spital dupa infarctul suferit saptamana trecuta. Indragitul actor se simte mult mai bine, starea sa este stabila, insa va fi nevoit sa treaca printr-o noua operatie.

Florin Busuioc, in varsta de 56 de ani, nu mai este conectat la aparate si a reusit sa se dea jos din pat si sa mearga prin salonul de spital, relateaza Mediafax citand surse medicale.

Actorul va ramane in continuare internat la Institutul pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Bucuresti deoarece urmeaza ca la inceputul acestei saptamani sa fie supus unei noi interventii chirurgicale pentru montarea celui de-al doilea stent.

Florin Busuioc a suferit un infarct in urma cu aproximativ doua saptamani, in timpul unui spectacol de teatru sustinut la Craiova. Dupa ce a fost resuscitat, actorului i-a fost montat un stent si a fost transportat la Institutul pentru Boli Cardiovasculare din Capitala.

”S-a hotarat, dupa o discutie cu medicii, sa nu se riste nimic, si actorul sa fie tinut sub observatie pe toata perioada investigatiilor, in plus, avea nevoie de liniste totala, fara vizite sau telefoane”

In luna iunie, Florin Busuioc a dat detalii, intr-un interviu acordat Libertatea, despre revenirea sa pe scena.

Decizia i-a grabit un pic ritmul, dupa cum a declarat chiar el, deoarece trebuie sa impace viata de familie cu jobul de la PRO TV, repetitiile si reprezentatiile sustinute peste tot in tara. Cu toate acestea, el a declarat ca nu regreta nicio clipa.

Prezentatorul rubricii meteo de la PRO TV a oferit mai multe detalii despre planurile sale de viitor. Acesta a marturisit ca are in plan sa demareze un nou proiect, asemanator emisiunii in care i-a fost coprezentator regretatului Radu Anton Roman, in urma cu ceva vreme: „Bucataria lui Radu”.