Martisor de la Minerva: Horoscop Martie 2019 – pentru toate zodiile

Află ce îți rezervă astrele în luna martie 2019.

Horoscop Minerva martie 2019 BERBEC:

În martie Berbecul poate primi o mulțime de informaţii pe care să le împărtășească cu oamenii din jurul său.

Venus și Saturn, care nu răspund la problemele lor din poziție lor obișnuită, le vor susţine cauza și nu pot decât să mulțumească cu adevărat şi să se bucure de asta.

Horoscop Minerva martie 2019 TAUR:

În martie Taurul va fi protejat de Lună. În general, sora mai mică a Soarelui ajută acest semn chiar și în poziția obișnuită, jucând rolul de cea mai ascensionată planetă.

Dar, chiar şi de pe această scenă, Luna va servi și ca lider astral pentru reprezentanții elementelor de Pământ.

Horoscop Minerva martie 2019 GEMENI:

Venus şi Mercur vor forma cuplul unor circumstanțe bune, care, în perspectivă, vor fi o prioritate înaltă.

În primul rând trebuie să aibă încredere în sentimentele lor. Ei bine, o clarificare importantă – sentimentele lor şi nu instinctul.

Cele mai importante evenimente vor avea loc în domeniul personal, cu precizarea de a nu lăsa sfera muncii nesupravegheată.

Horoscop Minerva martie 2019 RAC:

În martie nativii Rac nu vor fi protejați doar de favoritul lor Jupiter, ci și de Saturn, care de obicei tratează Racul destul de distant.

În această etapă însă acționează ca un conducător astral al elementului de apă. Totul înseamnă încrederea în sine, dar nu neapărat încredere în toți cei din jur. Nu trebuie să supraestimeze situațiile, dar nici să le subestimeze.

Horoscop Minerva martie 2019 LEU:

Martie ar putea fi o lună puțin cam ambiguă pentru Leu, deși protecția Soarelui și a lui Pluto favorizează numai tendințele pozitive.

Oricum, unele situații care au loc în această etapă ar putea ridica multe întrebări. Toate acestea sunt solvabile, deci să nu se streseze prea mult.

Horoscop Minerva martie 2019 zodia FECIOARA:

În martie nativii vor trebui să rezolve câteva probleme cu adevărat presante care nu sunt legate numai de propriile lor perspective.

Are sens să se concentreze pe muncă pentru că abilitățile lor vor fi cu adevărat remarcate.

Responsabilitatea lor va crește proporțional, deci să-şi rezerve timp pentru a lua câteva decizii deosebit de importante.

Horoscop Minerva martie 2019 BALANTA:

Nativii Balanţă ar trebui să se aştepte numai la lucruri bune, inclusiv cele de bunătate cu care ne-a obişnuit.

În general, această perioadă va fi plină de diverse schimbări și transformări atât ale naturii lor interioare, cât și a celei exterioare.

Horoscop Minerva martie 2019 SCORPION:

Marte care se întâmplă a fie şi stăpânul Scorpionului se află într-o poziţie care este mod normal nu este atât de bună cu Scorpionul, este poziţionată astfel încât să aibă și mai multă putere, dar acest lucru nu îl impiedica pe Scorpion, dimpotrivă.

Orice ajutor are un preț propriu, chiar și ajutorul altruist. De aceea, trebuie să fie extrem de precauţi, dar să se abţină, să devină extrem de suspicioşi.

Horoscop Minerva martie 2019 SAGETATOR:

In martie Mercur care de obicei acționează ca o planeta responsabilă de pozitia sa în Săgetător, își va schimba traiectoria.

Eris, care în această perioadă este stăpâna lor îi va proteja, în schimb Ceres va rămâne pe o poziție destul de negativa.

De aceea astrele le recomandă reprezentanților Săgetatorului să fie tot timpul atenţi. Vor avea cu siguranță timp să se gândească la toate, fără să grăbească nimic.

Horoscop Minerva martie 2019 CAPRICORN:

Martie le va aduce o surpriză substanțială capricornilor din cauza faptului că Luna devine un aliat de încredere, alături de Marte și Saturn.

Desigur, surpriza nu este o problemă, ci mai degrabă un avantaj, dar trebuie să se obișnuiască cu asta, pentru că în acest caz va trebui să pună accentul pe avantajele personale, chiar și în acele domenii care, în general, sunt private.

Horoscop Minerva martie 2019 VARSATOR:

Martie va fi o lună norocoasă pentru reprezentanții Varsatorului, pentru că în această etapă a vieții, Saturn, care se întâmplă să fie stăpânul lor tradiţional, acționează ca stăpân al tuturor semnelor de aer.

Este un moment bun, viu moderat, atingând sfera senzualului care îi transformă în adevăraţi cuceritori. În consecință, trebuie să rezolve unele probleme personale la nivelul relațiilor interpersonale.

Horoscop Minerva martie 2019 PESTI:

Venus este unul dintre cei mai importanți aliaţi a semnului zodiacal Peşti, în martie. Trebuie să acționeze constant, mai ales dacă doresc să obțină rezultate considerabile într-o perioadă scurtă de timp. Să nu pună accentul pe sfera de lucru; problemele personale vor necesita mult mai mult timp și vor apărea în prim plan.

Puţin probabil ca acest lucru să aducă o mulțime de probleme, dar, repet, este un lucru care trebuie luat în considerare atunci când vorbim despre scopuri de planificare.