Mariana Cojocaru: Previziunile pentru lunile Noiembrie si Decembrie

Astrologul Mariana Cojocaru vine cu previziuni pentru lunile noiembrie și decembrie. Gemenii au parte de o schimbare majoră în carieră, iar fecioarele au noroc cu carul pe plan financiar. Ești curios să afli cum stai cu banii până la finalul anului?

BERBEC

Sfârşitul anului 2018 va fi unul financiar excelent pentru nativul berbec care va avea succes în toate colaborările financiare astfel că nici banii nu le va lipsi.

Cu toate acestea, este recomandat că berbecii să își cheltuiască cu înțelepciune banii și să pună deoparte și pentru alte investiții. Pentru luna decembrie, berbecii vor avea nenumărate șanse de a evolua pe plan profesional, însă este nevoie de puțîn efort depus și angajament.

TAUR

Sârşitul anului 2018 va fi unul benefic pentru Tauri din punct de vedere profesional și financiar. Va există un anumit nivel de stres, însă nativii acestei zodii vor trebui să se învețe să nu se lase doborâți de negativism. Stresul va fi o amenințare până în luna august.

GEMENI

Nativii zodiei Gemeni se pot bucură: se anunță un sfârşit de an bun în ceea ce privește carieră. Ei trebuie să aibă grijă la relația cu superiori.

Nu este exlus că luna viitoare, Gemenii să simtă nevoia de schimbare.dragostea va avea suișuri și coburasuri în luna decembrie. Spre exemplu, e posibil să va simțiți singuri, sau să observați că relațiile stagnează. În primăvara anului viitor, lucrurile vor merge mai bine.

LEU

Începutul lunii noiembrie ar putea aduce ceva probleme nativilor din zodia Leu. Deși veniturile leului se vor mari, vor fi și perioade în care vor simți că banii nu le ajung. Leii trebuie să învețe să economisească. A două parte a lunii noiembrie va fi prielnică pentru a bate palmă în cazul unor afaceri.

FECIOARA

Fecioarele vor avea parte de noroc la începutul lunii noiembrie. Există posibilitatea de a promova la locul de muncă sau a primi o mărime de salariu. Și o schimbare de carieră este bine venită, căci nu va fi făcută în zadar. Roadele se vor cunoaște spre sfârșitul anului.

BALANȚĂ

Balanțele vor reuși să pună totul în echilibru. Carieră va fi pe primul loc, alături de familie, însă nimeni nu se va simți neglijat, iar locul de muncă promite satisfacții pe parcursul ultimelor două luni din an, în special după luna noiembrie.

SCORPION

Scorpionii vor avea parte de un sfârşit de an imprevizibil, deci este recomandată prudență la orice pas.

Împrumuturile ar trebui evitate în primele luni ale anului viitor, iar spre sfârșitul anului acesta se anunță anumite câștiguri. Nativii care îți asumă riscuri la momentul potrivit pot beneficia de o mărire de salariu sau alte surse de venit destul de avantajoase.

SĂGETĂTOR

Banii și carieră pentru acești nativi nu își găsesc un echilibru la sfârşitul acestui an. Trebuie să existe niște sacrificii. Carieră dorită nu aduce un venit substanțial, iar ceea ce aduce mulți bani nu este meseria dorită de Sagetatori. Decizia trebuie cântărită cu mare atenție!

CAPRICORN

Capricornii trebuie să își asume mai multă responsabilitate la finalul acestui an. Locul de muncă nu este o simplă joacă, iar nativii ar trebui să își dea mai mult interes. În plus, doar dedicându-se muncii vor putea beneficia de câștiguri pe măsură.

VĂRSĂTOR

În general, carieră vine pe primul loc pentru acești nativi, însă la final de an, situația se va echilibra. Familia va urcă pe primul loc, iar carieră abia pe locul doi, căci, în sfârșit, Vărsătorii vor fi lmultumiti de veniturile lor.

PEȘTI

Pentru pești, finalul lui 2018 nu se anunță probleme, mai ales că astrele le sunt favorabile că să găsească un serviciu mai bine plătit. E posibil însă că Peștii să cheltuiască mai mult decât era prevăzut, pentru concediu ori pentru renovări ale casei.