Marcel Toader spera, dar ea nu se preda! Adevarul despre relatia dintre Bianca Roman si fostul sot al Gabrielei Cristea

Bianca Roman, femeia de 32 de ani despre care se spune ca ar fi noua iubita a lui Marcel Toader (55 de ani), a devenit celebra ca ispita intr-un show tv. Cei doi s-au tot vazut, dar relatia lor inca nu este asumata de niciunul dintre ei, motivele fiind cat se poate de interesante.

Relatia dintre Marcel Toader si Bianca Roman, consumata in cateva intalniri doar, unele fiind surprinse de ochii indiscreti, iar altele nu, pare sa fie, deja, sortita esecului. Iar asta pentru ca, spun sursele noastre, chiar daca cei doi se inteleg bine, sansele sa se indragosteasca Bianca Roman de Marcel Toader sunt aproape nule.

“Bianca il apreciaza, dar doar ca prieten. Sanse ca ei sa aiba o relatie de dragoste, cred eu, sunt zero. Ea e ingrijorata de faptul ca el a avut atatea casnicii si nu e convinsa ca ar putea trai, alaturi de el, o poveste de dragoste asa cum isi doreste el.

Bianca a si iesit, de curand, dintr-o relatie, nu vrea sa se arunce intr-alta fara sa aiba niste garantii. Si, in plus, ea isi doreste un barbat care sa fie ca un tata pentru fetita ei pentru ca, asa cum a spus-o in nenumarate randuri, micuta este pe primul plan pentru ea”, ne-a spus una dintre prietenele apropiate de-ale Biancai.

Bianca Roman, noua iubita a lui Marcel Toader, a venit pentru el in Bucuresti

”Au iesit în Centrul Vechi. (…) Bianca era chiar incantata de felul in care Marcel s-a purtat cu ea, iar Marcel… Marcel era in al noualea cer”, ne-a spus un martor ocular al posibilului inceput de relatie.

Mai mult, cei doi, ne-a mai spus sursa noastra, au decis sa se vada si în viitor, Bianca urmand sa îl viziteze de fiecare data cand timpul le-o va permite, pentru a se cunoaste cat mai bine. Doar ca, de atunci, lucrurile s-au schimbat si, desi Bianca Roman a mai venit in Bucuresti pentru a-l vedea pe Marcel Toader, lucrurile nu au mai ava,sat.

Bianca Roman, noua iubita a lui Marcel Toader, speriata de divorturile afaceristului

Marcel Toader are un istoric sentimental extrem de colorat si controversat. Prima sotie a fost o frantuzoaica. A urmat tenismena Catalina Cristea, dar iubirea lor s-a evaporat rapid, dupa un an si patru luni de la casatorie, cei doi despartindu-se.