Luna în care te-ai născut spune foarte multe despre tine

Dacă toată lumea știe că Horoscopul spune o mulțime de lucruri despre personalitatea și caracterul fiecăruia, mai puțin cunosc faptul că luna în care te-ai născut, spune la rândul ei, foarte multe despre tine.

Ianuarie

Persoanele născute în luna Ianuarie au etică profesională și nu vor ezita să își spună părărea cu voce tare. Sunt foarte încăpățânați și nu acceptă prea ușor să li se spună ce să facă.

Datorită perseverenței lor sunt lideri foarte buni, urmăresc obținerea de rezultate dar nu știu să îi asculte pe ceilalți. Sunt foarte buni profesori.

Februarie

Cei născuți în Februarie au o fire creativă și le place să se implice în proiecte noi.Le plac discuțiile intelectuale dar urăsc să își piardă timpul în compania persoanelor superficiale.

Sunt spirite libere și nu le place să se ghideze după regulile stricte impuse de societate. Adoră călătoriile, aventurile și să exploreze lumea.

Se simt în largul lor în compania altor persoane visătoare și cu spirit liber. Sunt prieteni și parteneri loiali, sinceri.

Martie

Si cei născuți în Martie sunt creativi dar au tendința să fie mai introvertiți și tăcuți. Trăiesc intens în lumea lor și creează adevărate capodopere plecând de la ceea ce le trece prin minte.

Sunt amabili cu cei din jur dar ascund multe lucruri față de ceilalți. Tânjesc după liniște și evită în cea mai mare parte locurile aglomerate și gălăgioase.

Aprilie

Cei născuți în luna Aprilie caută atenție și le place să fie în permanență în centrul atenției. Nu reacționează bine la ordine, preferă să facă lucrurile în felul lor și le place să dea indicații.

Sunt permanent în căutarea aventurii și iubesc adrenalina.

Mai întâi acționează și apoi gândesc, trăiesc momentul la maxim. Sunt renumiți pentru faptul că sunt gălăgioși dar spun deschis ceea ce gândesc și nu îi interesează părerea celorlalți.

Mai

Peroanele născute în luna Mai sunt foarte nestatornici, dorindu-și ceva astăzi și cu totul altceva în ziua următoare.

Sunt sociabili și le place să vorbească cu ceilalți despre absolut orice subiect. Au o viață socială foarte activă și nu le place să stea singuri. Se plictisesc repede și sunt permanent în căutarea unor activități noi.

Iunie

Cei născuți în Iunie sunt foarte sensibili și altruiști. Pot fi timizi și tăcuți dar foarte apreciați de ceilalți pentru aceste calități.

Sunt creativi, cu viziune futuristă, dar care nu exprimă întotdeauna ceea ce simt. Trăiesc intens în sinea lor și caută modalități de a transforma în realitate ideile pe care le au.

Iulie

Persoanele născute în această lună au cam aceleași trăsături ca și cei născuți în luna Iunie, cu excepția faptului că sunt puțin mai spontani și extrovertiți. Aventura este viața lor și le place să de distreze.

Deși par încrezători și bine dispuși, ascund o mulțime de secrete. Au foarte multă energie iar din acest motiv celor din jur le place să fie în compania lor.

August

Sărbătoriții acestei luni sunt lideri înnăscuți, nu le este teamă să se bazeze pe convingerile lor. Pot fi șefi și își susțin părerile cu tărie, dar în ciuda acestui lucru au inima mare, sunt generoși.

Gândesc mult, sunt rigizi, au gândire analitică. Nu își exprimă cu ușurință emoțiile, ceea ce face mai dificil să le cunoști partea umană.

Septembrie

Persoanele născute în această lună au așteptări mari de la ceilalți, ceea ce îi face să trăiască mari dezamăgiri.

Sunt perfecționiști, încăpățânați, ranchiunoși, cu idealuri înalte. De asemenea sunt senzuali, creativi, blânzi, oricând dispuși să îi ajute pe cei din jur.

Octombrie

Cei născuți în Octombrie sunt persoane echilibrate și stabile în tot ceea ce fac, optimiste. Nu le plac confruntările și le evită cât pot de mult.

Au o viață socială activă și își iubesc prietenii foarte mult. Sunt șarmanți, vorbăreți, le place să fie înconjurați de oameni dar în același timp sunt independenți.

Noiembrie

Persoanele născute în Noiembrie sunt foarte secretoase și își ascund adesea adevăratele sentimente față de ceilalți. Nu le place să li se spună ce să facă și își urmează propriul drum în viață.

Nu se tem de nimic, se aruncă cu capul înainte fără să analizeze prea mult, indiferent de consecințe. Nu se lasă intimidați de nimic. Abordează viața cu încăpățânare și pasiune.

Decembrie

Cei născuți în ultima lună a anului sunt aventuroși, generoși, își pot lăsa de-o parte mândria dar nu prea au încredere în oameni. Nu stau locului o clipă, sunt plini de energie și sunt oameni care iubesc viața.