Cum a apărut Kate Middleton la Premiile Bafta! Ducesa a purtat cerceii Prințesei Diana

Ducesa de Cambridge a reuşit încă o dată să iasă în evidenţă. Kate Middleton a participat alături de soţul eu, Prinţul William, la gala premiilor BAFTA 2019, eveniment pentru care a ales o ţinută fermecătoare şi, în acelaşi timp, le-a adus un omagiu Reginei Elisabeta şi Prinţesei Diana.

Ducesa Kate şi-a făcut o intrare grandioasă la gala BAFTA 2019 şi a reuşit să eclipseze vedetele de pe covorul roşu. Ea a apărut într-o rochie albă de la Alexander McQueen, cu un umăr gol.

Kate Middleton şi-a asortat ţinuta cu o pereche de pantofi argintii Jimmy Choo, dar şi cu bijuterii ce au aparţinut Prinţesei Diana (cercei cu diamante şi perle) şi o brăţară din aur alb cu diamante, ce aparţine Reginei Elisabeta, care a moştenit-o la rândul ei de la mama sa.

Ducesa Kate a avut un machiaj glamour şi o coafura sofisticată, iar criticii de modă au copleşit-o cu complimente: „o adevărată prinţesă“, „de-a dreptul angelică“, „absolut încântătoare“.

Este deja o tradiţie pentru Ducii de Cambridge să li se alăture vedetelor pe covorul roşu al galei care se desfăşoară anual la Albert Hall din Londra, Prinţul William fiind preşedintele onorific al Academiei Britanice de Film, instituţie ce decernează premiile BAFTA. Şi la fel ca în acest an, Ducesa Kate s-a remarcat de fiecare dată prin ţinutele alese.

Cuplul regal a fost întâmpinat de preşedintele executiv al Academiei Britanice, Amanda Berry, iar după ceremonie, ducii au fost surprinşi felicitându-i pe unii dintre câştigători, între care regizorul Spike Lee, premiat pentru scenariul „BlackKksman“, şi Rachel Weisz şi Olivia Colman, recompensate pentru rolurile din tragicomedia istorică „The Favourite“.