La doar 25 de ani, ea este Femeia Anului 2018

În vârstă de 25 de ani, cântăreața americană Ariana Grande a fost desemnată de către Billboard femeia anului 2018, o distincție râvnită printre doamnele de la Hollywood. Distincția îi va fi acordată pe 6 decembrie, în cadrul unei gale ce va avea loc la New York.

Gala Women în Music va fi transmisă live pe Twitter, pe 6 decembrie, începând cu ora locală 19.00 și este pentru al 13-lea an când Billboard organizează dineul Woman în Music și gala de premiere.

În anii precedenți, Selena Gomez, Madonna, Lady Gaga și Taylor Swift au primit distincția de “Femeia anului”.

Ariana Grande a fost apreciată pentru stilul său original, fără a urma un trend muzical, a transmis Ross Scarano, vicepreşedinte al Billboard. „Îşi menţine în mod constant părerile şi deciziile într-o lume care deseori nu este primitoare faţă de o astfel de putere a unei tinere”, a adăugat el.

Ariana Grande a debutat în actorie în 2008, jucând rolul lui Charlotte în musical-ul 13 la Broadway. Între 2010 și 2013, ea a jucat-o pe Cat Valentine în sitcomul de pe Nickelodeon – Victorious, iar mai târziu a primit un rol în Sam & Cat (2013-2014).

În martie 2013, Grande a atins un succes de mainstreams când piesa “The Way” de pe albumul său de debut Yours Truly (2013) a devenit un hit de top 10 în Billboard Hoț 100 și a fost certificată cu dublă-platină de RIAA.

Albumul a fost bine primit și a debutat pe numărul #1 în Billboard 200. Astfel Ariana Grande a devenit prima artistă feminină a cărei înregistrare de debut s-a clasat pe prima poziție.

În 2014, Ariana Grande a primit premiul categoriei „Breakthrough Artist of the Year” al Music Business Association, în semn de recunoaştere a performanţei artistei pe durata anului 2013.

De atunci a mai lansat trei albume de studio. Anul acesta, în august, a apărut „Sweetener”, iar pentru iarna aceasta este anunţat „Thank U, Next”.

Trei dintre albumele Arianei Grande au ocupat primul loc în Billboard 200 și a primit 4 nominalizări la premiile Grammy şi a avut 8 piese în clasamentul Billboard Hoț 100.