Kate Middleton, prima declarație despre Meghan Markle

Kate Middleton a făcut prima declarație referitoare la Meghan, ducesă de Sussex, după ce în presă s-a zvonit că cele două ar fi certate și nu și-ar vorbi.

Se pare că cele două ducese au avut o dispută, în urma căreia Kate ar fi început să plângă. Totul a pornit de la rochia de domnișoară de onoare purtată de prințesa Charlotte, Meghan având mai multe pretenții legate de felul în care ar fi trebuit să arate aceasta.

Kate Middleton a pus capăt zvonurilor Ducesa de Cambridge a făcut să înceteze orice zvon. În timpul unei vizite la Leicester Kate și William au trecut și pe la Universitatea Leicester.

Aici, Katherine a răspuns mai multor întrebări, una fiind legată de cumnata sa. Întrebată despre viitorul bebeluș regal, Kate a spus:

„Da, absolut, sunt foarte încântată de Meghan și noul bebeluș. Este un moment special, iar George, Charlotte și Louis vor avea un văr. Așa că e foarte special”.

Și reporterul britanic Katie Nicholl susține de asemenea că Meghan și Kate nu se află în nicio dispută. „Kate și Meghan sunt persoane foarte diferite și nu au fosrte multe lucruri în comun, însă fac un efort să se înțeleagă. Problemele sunt între frați”, a precizat Nicholl.