Ce pensie alimentară îi dă Victor Slav fetiţei pe care o are cu Bianca Drăguşanu

Victor Slav îi dă pensie alimentară Sofiei, după ce în urmă cu mai multe luni de zile, prezentatorul TV şi Bianca Drăguşanu s-au despărţit oficial. El este foarte aproape de micuţa lui, îi face toate poftele!

De aproximativ cinci luni de zile Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu mai formează un cuplu. În tot acest timp, fetiţa lor, Sofia Natalia, petrece timp şi la mama şi la tata, dar şi la bunica ei maternă.

Este o minune de fetiţă, energică, foarte simpatică care deja s-a obişnuit cu aparatul de fotografiat. Pe contul ei de Instagram sunt o mulţime de filmuleţe amuzante.

După un divorţ între părinţi, legea spune ca părintele în grija căruia nu a rămas copilul trebuie să dea o pensie alimentară.

Acum a ieşit la iveală şi suma pe care Victor Slav i-o dă lunar Biancăi Drăguşanu pentru fetiţa lor. Prezentatorul TV îi dă peste 500 de euro. Divorţul lor s-a pronunţat în anul 2014, la câteva luni după nuntă. Apoi au format din nou un cuplu, fără a se căsători din nou.

„Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei.

Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro.

Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, a declarat un apropiat al Biancăi Drăguşanu pentru Cancan.

Ce se întâmplă între Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Chiar dacă are o altă relație, Bianca Drăgușanu păstrează legătura cu Victor Slav. Pe cei doi îi leagă fetița lor, Sofia Natalia, care este plină de energie, iar atitudinea nu-i lipsește.

„În momentul actual, eu cu Victor suntem în relaţii bune. Chiar dacă ne-am despărţit, am rămas prieteni. Sofia, fetiţa noastră, are deja o personalitate foarte puternică şi ne mândrim amândoi cu asta, îşi alege singură rochiţele, cred că deja ştie ce vrea.

Am văzut că îi place să stea foarte mult timp pe scenă, lucru care mă bucură. În rest, eu sunt foarte bine, sunt o persoană activă, nu mă plictisesc, aşa că nu am timp să stau să despic firul în patru’, a povestit vedeta pentru Click.