Kate Middleton împlinește astăzi 37 de ani. Prima aniversare fără soțul ei. De ce nu au mai fost văzuți împreună în public

Kate Middleton implineste astazi vârsta de 37 de ani, dar va avea o aniversare tristă, pentru că soțul ei, prințul William, nu-i va fi alături.

Ducesa de Cambridge a decis să-și facă ziua, ca în fiecare an, alături de familia ei și de câțiva prieteni apropiați.

Însă, ea își dorea să-și serbeze, anul acesta, ziua de naștere cu mai mult fast, având în vedere că anul trecut pe vremea aceasta era însărcinată și nu avea voie să bea nici măcar un pahar de șampanie și trebuia să fie atentă și la ce mănâncă din cauza grețurile.

Kate Middleton și prințul William nu au mai fost văzuți în public de la Crăciun

Planurile ei au fost date peste cap din cauza faptului că soțul ei, prințul William, nu îi va fi alături în această zi importantă.

Și asta, pentru că ducele de Cambridge este nevoită să participe la prima lui vizită oficială de anul acesta, la un eveniment organizat la un spital din estul Londrei.

Cu toate acestea, deși va lipsi de la petrecere, el își va petrece seara alături de Kate și de cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Prințul William și Kate Middleton nu au mai fost văzuți în public de la Crăciun, când au fost surprinși mergând la biserică. Cei doi au preferat să evite orice apariție pentru a se putea bucura cât mai mult de timpul petrecut alături de copiii lor.

Ducii de Cambridge au petrecut sărbătorile de iarnă în casa lor din Norfolk, dar și la Sandringham, alături de restul familiei regale.