Andreea Marin, mamica pentru a doua oara? Vedeta a clarificat totul

Zvonurile conform carora Andreea Marin ar fi insarcinata au inceput sa circule, mai ales ca lucrurile par destul de serioase intre ea si Adrian Brancoveanu.

Cei doi traiesc o frumoasa poveste de iubire de ceva vreme iar apropiatii au inceput sa creada ca urmeaza sa intemeieze o familie, prin adaugarea unui nou membru.

Andreea Marin a tinut sa lamureasca totul cu privire la aceste zvonuri astfel ca in timp ce era invitata lui Maruta in show-ul difuzat de Pro Tv, vedeta a spus tot.

Mai precis, aceasta nu este insarcinatata, insa nici nu exclude varianta si chiar isi doreste al doilea copil. Insa momentan nu este cazul.

„M-aş grăbi spre asta, dacă Dumnezeu ar fi de acord. (spre a avea un copil) Nu sunt însărcinată, altfel nu aş mai trage atât de tare la sală”, a spus Andreea Marin potrivit sursei citate.

In plus, aceasta munceste mult la sala pentru tonifiere, vrand sa se mentina in forma.

„Nu m-am mai urcat pe cantar de ani buni. Nu mai ştiu câte kilograme am. Un antrenor m-a învăţat: nu te urci şi nu te uiţi pe cântar pentru că în perioade de stagnare te poate face să te simţi rău. Trei zile pe săptămână vin la sală” a mai spus aceasta.

Andreea Marin a facut mici schimbari cu privire la aspectul ei, si arata mai bine ca niciodata. Se vede ca ii merge bine pe toate planurile si este extrem de fericita.