Kate Middleton a purtat aceeași rochie ca la alte trei evenimente publice. Ducesa de Cambridge este o femeie cât se poate de practică! Se vede că vine dintr-o familie obișnuită

La nunta regală, Kate Middleton a purtat aceeași rochie ca la alte trei evenimente publice, importante pentru familia ei. Doar pălăriile pe care le-a ales au fost diferite de fiecare dată.

La nunta regală ce a avut loc în data de 19 mai, Kate Middleton a purtat aceeași rochie ca la alte trei evenimente publice: în 2017, în Belgia, cu ocazia aniversării a 100 de ani de la Bătălia de la Passchendaele, în 2016, la sărbătoarea ce a marcat ce-a de-a 92-a aniversare a Reginei Elisabeta a II-a și în 2015, la botezul fiicei ei, prințesa Charlotte.

Deși toată atenția a fost îndreptată către rochia miresei, o superbă creație a britanicei Clare Waight Keller, directorul artistic al casei de modă franceze Givenchy, ținuta Ducesei de Cambridge a fost de asemenea apreciată. Cu stilul ei simplu și elegant, fiecare apariție a lui Kate este una impecabilă din punct de vedere vestimentar.

Kate Middleton a ajuns la Capela St. George de la Castelul Windsor îmbrăcată într-o rochie galben pal creată de Alexander McQueen, o pălărie semnată de Philip Treacy și pantofi marca Jimmy Choo. Aceasta a fost prima apariție publică a lui Kate după ce, în 23 aprilie 2018, a dat naștere celui de-al treilea copil.

Kate Middleton nu este apreciată numai pentru stilul vestimentar elegant și sofisticat, ci și pentru modestia de care dă dovadă. Chiar dacă mulți susțin că este inacceptabil ca o femeie de rangul ei să poarte de atâtea ori aceeași ținută, se pare că Ducesa de Cambridge nu este adepta shoppingului fără măsură, mai ales că fiecare piesă vestimentară are o valoare exorbitantă.

Ea este cunoscută pentru faptul că își reciclează deseori ținutele, făcând o alegere nu doar practică, ci și benefică pentru mediul înconjurător. Nu este prima oară când ea poartă o ținută de mai multe ori.

În 2015, la botezul fiicei ei, prințesa Charlotte, de la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham, Norfolk, Ducesa Catherine a purtat pentru prima oară rochia creată de Alexander McQueen.

În 2016, pe străzile Londrei, la parada “Trooping the Colour”ce a marcat sărbătorirea în mod oficial a 92 de ani de la nașterea Reginei Elisabeta a II-a, Kate a fost surprinsă de fotografi în aceeași rochie.

Un an mai târziu, în Belgia, cu ocazia aniversării a 100 de ani de la Bătălia de la Passchendaele, Ducesa de Cambridge a ales să se îmbrace tot cu rochia creată de designerul Alexander McQueen.

În toate cele patru ocazii, Kate a reușit să arate impecabil și să dea o notă și mai personală outfit-ului ei, prin accesoriile alese.