Kate dezvaluie cum „momentele simple” petrecute afara jucandu-se cu George si Charlotte sunt cele pe care le pretuieste cel mai mult

Ca mama ocupata a trei copii, ducesa de Cambridge trebuie sa jongleze cu indatoririle regale si timp de calitate alaturi de printul George si printesa Charlotte, precum si sa aiba grija de nou-nascutul Prince Louis.

Si Kate, in varsta de 36 de ani, a spus ca „pretuieste” timpul pretios pe care-l petrece jucandu-se cu copiii sai intr-o scrisoare emotionanta catre un camin pe care il sustine.

„Pentru mine, ca mama, momentele simple in familie, cum ar fi jocul afara impreuna, sunt cele pe care le pretuiesc”, a spus ea.

Kate a scris scrisoarea in rolul sau de sponsor al East Anglia Children’s Hospices (EACH) pentru a marca Saptamana Caminelor pentru Copii, care dureaza pana pe 27 mai.

Initiativa nationala de constientizare este organizata de Together for Short Lives (Impreuna pentru Vieti Scurte), umbrela caritabila pentru ingrijirea paliativa a copiilor din Marea Britanie, si are tema Viata e Scurta.

Kate a scris: „In aceasta Saptamana a Caminelor pentru Copii, ca sponsor al Caminelor pentru Copii din East Anglia, sarbatoresc sprijinul remarcabil si de impact oferit de caminele pentru copii si de fundatiile de ingrijire paliativa din Marea Britanie.

Acestea ofera o salvare copiilor si familiilor care se confrunta cu inimaginabilul.

Tema saptamanii Caminelor pentru Copii din acest an este „Viata este scurta” si sunt emotionata ca copiii si tinerii impartasesc ceea ce iubesc cel mai mult in viata si ne reamintesc cat de pretios este timpul pentru toata lumea.

Prin sustinerea Saptamanii Caminelor pentru Copii, putem ajuta sa raspandim bucuria si pozitivitatea in Marea Britanie, incurajand pe toata lumea sa profite cat mai mult de momentele importante.

Timpul de calitate impreuna este un aspect atat de important al vietii de familie, iar pentru mine, ca mama, sunt momentele simple ale familiei, cum ar fi jocul afara impreuna, pe care le pretuiesc.

Sper ca veti fi alaturi de mine in sprijinul Saptamanii Caminelor pentru Copii in acest an. Impreuna putem promova rolul esential pe care il joaca ele pentru a ajuta copiii bolnavi si familiile lor sa aiba momente mai pretioase.”

Kate a preluat sponsorizarea EACH in 2012, iar scrisoarea este cea mai recenta intr-o serie de mesaje pe care le-a lansat sustinand activitatea caminelor.

Anul trecut a inregistrat un mesaj video special pentru a sustine Saptamana Caminelor pentru Copii pentru organizatie.

In clip a spus ca a vazut „diferenta incredibila” a serviciilor de ingrijire a copiilor pentru familii.

Kate a subliniat faptul ca in Marea Britanie exista mai mult de 49.000 de copii si tineri care au conditii de limitare a vietii si cum familiile acestor tineri au nevoie de „ingrijire si sprijin specializat”.

Graham Butland, sef executiv EACH, a declarat ca organizatia a fost „privilegiata” de sprijinul lui Kate.

El a spus: „Suntem privilegiati sa avem sprijinul continuu al Inaltimii Sale Regale, care a facut atat de mult pentru a creste gradul de constientizare nu numai asupra organizatiei, ci si asupra caminelor pentru copii din intreaga tara.

Aceasta ultima dovada de sustinere subliniaza rolul important pe care il jucam atunci cand timpul este scurt, ajutand familiile sa profite la maximum de timpul pretios impreuna si sa creeze amintiri care dureaza pentru totdeauna.

Saptamana Caminelor pentru Copii este o perioada foarte importanta a anului pentru noi si speram ca oamenii se vor alatura Ducesei in promovarea rolului caminelor pentru copii in Marea Britanie.”