Gestul  facut de Vladimir in finala Exatlon! Faimosul a reusit sa le aduca  fericire Jaguarului si sotiei sale, Nella

Vladimir Draghia a demonstrat, inca o data, ca a meritat din plin sa castige Exatlon Romania. Dupa ce a anuntat ca va dona cei 100.000 de euro unei organizatii care se ocupa de copiii care sufera de cancer, Vladimir nu a ramas indiferent la suferinta adversarului sau, care plangea in hohote.

Printre hohote de plans, Ionut “Jaguaru;” si-a cerut scuze sotiei sale ca nu ii poate oferi ceea ce i-a promis atunci cand a plecat in Republica Dominicana. Ionut a tras tare patru luni de zile pentru visul lui si al sotiei sale: o casa si o nunta.

Din pacate pentru ei, publicul a decis ca Vladimir sa fie castigatorul celui mare tare show difuzat de Kanal D. Faimosul nu a ramas insa indiferent la suferinta adversarului sau si l-a imbratisat pe acesta, promitandu-i ca se va ocupa personal de nunta lui si a Nellei, achitand toate cheltuielile.

Vladimir Draghia a castigat aseara competitia Exatlon si marele premiu pus in joc, in valoare de 100.000 de euro, bani pe care a anuntat ca ii va dona.

Imediat dupa ce s-a incheiat transmisiunea in direct de la Kanal D, cu trofeul in brate, Draghia i-a acordat primul interviu lui Daniel Coltuc, trimisul special WOWbiz.ro in Republica Dominicana.

E mai greu decat iti imaginezi. E greu, dar e o mandrie ca-l pot tine si ca l-am castigat. Vine dupa 5 luni foarte grele si l-as tine o luna cel putin in brate, atat de mandru sunt ca l-am castigat.

WOWbiz.ro: Cum a fost finala pentru tine?

Vladimir Draghia: Surprinzatoare! Pentru ca nu m-am pregatit sa intru in semifinala, in finala, si cu atat mai putin sa castig. Ma pregateam tot timpul pentru eventualitatea in care voi pierde. Daca pierdeam stiam ce trebuie sa spun. Acum ma gasesc in varianta asta, a castigatorului si nu prea stiu ce sa spun.