Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit! Mesajul transmis de româncă

Ziarele din India susțin că Salman Khan și Iulia Vântur s-au despărțit după o relație de lungă durată. Deși cei doi nu și-au confirmat niciodată oficial relația, Iulia a publicat zilele trecute un mesaj pe Instagram, prin care lăsat să se înțeleagă că relația lor s-a terminat, însă la scurt timp a șters postarea.

Salman Khan a fost de-a lungul timpului cu multe femei frumoase de la Bollywood, însă cu Iulia se pare că a avut o relație specială. Cei doi s-au afișat de mai multe ori în public împreună, iar românca părea să se simtă foarte confortabil în preajma lui și a familiei sale. Însă, în ultima vreme Iulia și Khan nu au mai fost văzuți împreună.

„Poate cea mai mare greșeală pe care am făcut-o în trecut a fost faptul că am crezut că iubirea însemna să găsești persoana potrivită pentru tine. Nu căuta persoana cu care vrei să-ți petreci viața. Trebuie să devii persoana cu care vrei să-ți petreci viața”, a scris Iulia.

Însă, ulterior a șters postarea, care a strâns numeroase comentarii de la internauți din India. În timp ce unii o încurajau și spuneau că speră că nu s-au despărțit, alții se bucurau că Salman Khan e din nou singur, unii fani ai starului susținând că acum actorul se poate întoarce la Katrina Kaif.

Recent, o sursă apropiată actorului a povestit pentru presa indiană că diferentele culturale și emoționle au dus la despărțire.

„Au existat prea multe diferențe între ele, culturale și emoționale”, a declarat sursa, adăugând, „Nu că biata fată nu a încercat tot ce e mai bine. Ea a făcut toate eforturile pentru a se integra în familia lui Salman. Ea s-a împrietenit cu mama și surorile lui Salman.”, a dezvăluit un apropiat al actorului.

Salman Khan a încercat să dezmintă știrea

Mai mult, la scurt timp după ce a făcut public acest mesaj, Salman Khan a început să o urmărească pe contul de Instagram. Starul de la Bollywood, urmărește de pe contul lui doar trei persoane, iar una dintre acestea este acum celebra românca.

Publicațiile din India susțin că prin gestul lui, Salman a încercat să dezmintă faptul că s-a despărțit de Iulia.

Salman Khan este foarte ocupat cu promovarea noului său film „Race 3”, unde joacă alături de Anil Kapoor și Jacqueline Fernandez. Actorul a scris chiar și un cântec de dragoste pentru film, care este cântat de Atif Aslman și Iulia Vântur.