Acestea sunt cele mai importante evenimente din vara aceasta pentru fiecare zodie în parte. Ce semnificație au ele și ce ți-ar putea aduce astrele

iecare zodie are parte de câteva momente astrale majore în sezonul cald. Iată care sunt cele mai importante evenimente din această vară pentru zodia ta

Marile momente ale verii pentru zodia Berbec

13 iunie – intrarea lui Venus în Leu este de bun augur pentru nativii Berbeci care vor să renunțe la burlăcie și să-și caute perechea. Dar căutarea lor nu va fi ușoară, pentru că vor da peste tot felul de obstacole, multe dintre ele ridicate de propria familie, de părinți sau de rudele în vârstă.

26 iulie – Mercur retrograd în Leu este un semn de avertisment pentru Berbecii care refuză să își organizeze viața și să respecte anumite limite. Ei vor avea cel mai mult de pierdut în această vară, și în plan personal, și în plan profesional, dacă nu respectă munca și dorințele celorlalți.

Zodia Taur și evenimentele majore

28 iunie – va fi Lună plină în Capricorn, ceea ce poate fi un semn bun pentru Taurii care pregătesc proiecte ambițioase. Cine muncește mult și își dorește mult să ajungă la o situație financiară sau profesională mai bună, va avea vești bune după Luna plină din Capricorn.

11 august – eclipsa de Soare din Leu îi sfătuiește pe Tauri să amâne cele mai costisitoare planuri și să se bucure de ceea ce au obținut deja. Uneori, ambițiile prea mari pot aduce pierderi irecuperabile. Luna august trebuie să fie luna concediilor, fără eforturi și compromisuri.

Cele mai importante evenimente pentru Gemeni

13 iunie – va fi Lună nouă în zodia ta, prima din această vară, fără să fie însoțită de o eclipsă, așa că veștile vor fi bune. Conjunctura astrală este favorabilă, indiferent ce planuri ai avea la început de vară, dar mai ales favorabilă pentru călătorii, pentru mici distacții de sezon și chiar pentru aventuri.

26 iulie – Mercur va fi retrograd în Leu de la această dată și este bine să te ferești de activități costisitoare în cea de a doua jumătate a verii. Ai grijă de economiile tale, ocupă-te mai mult de casă și de sănătatea ta și încearcă să petreci cât mai mult timp în aer liber.

Marile momente ale Racilor

12 iulie – Luna nouă din zodia ta de la această dată este însoțită de o eclipsă de Soare cu vibrații puternice, care va afecta în special sectorul relațiilor, al familiei și al locuinței. Va fi nevoie să faci câteva schimbări în viața casnică și să le oferi celor pe care îi iubești mai mult pentru a fi fericiți.

12 august – Marte retrograd în Capricorn este un semn pentru zodia ta că trebuie să te ocupi de carieră. Nu mai amâna să îți cauți un serviciu mai bun, nu mai amâna să înveți lucruri noi, să faci cursuri de specializare sau să înveți o limbă străină. Este timpul să realizezi mai mult!

Leul și evenimentele cele mai importante ale verii

13 iunie – profită cât poți de mult de tranzitul lui Venus prin zodia ta, care va începe pe 13 iunie. Ea îți va oferi diverse șanse, fie în carieră, fie în afaceri sau în relațiile cu cei din jur. Nu trece mai departe când primești o propunere, oricât de măruntă ar părea. Norocul tău se poate schimba!

26 iulie – Mercur va fi retrograd în zodia ta până la jumătatea lunii august și te avertizează să fii foarte prudentă, dacă pleci la drum lung, în vacanțe sau delegații. Ai grijă să nu uiți actele importate, ai grijă să verifici de două ori cazările și obiectele utile pe care le iei cu tine.

Fecioara și marile momente ale verii

9 iulie – Venus cea generoasă cu dragostea și cu banii va ajunge la această dată în zodia ta și te va susține în toate proiectele tale personale. Luna iulie poate fi luna unor mari realizări, dacă prinzi din mers șansele bune și dacă ai de partea ta persoanele potrivite să te ajute.

12 august – Marte va fi retrograd în zodia Capricornului și te avertizează să fii foarte prudentă cu toate relațiile care sunt pe muchie de cuțit. Poți pierde niște avantaje pe care le-ai obținut cu greu, poți pierde încrederea unei persoane deosebite sau chiar o prietenie veche.

Zilele cruciale pentru zodia Balanță

28 iunie – Luna plină din Capricorn este un semn bun pentru zodia și poate aduce finalizarea unui plan important. Lucrurile se vor desfășura așa cum îți dorești și vei ajunge la rezultatul dorit sau la destinația ta preferată. Luna plină va fi benefică și din punct de vedere financiar.

6 august – zodia ta primește vizita lui Venus, care va rămâne alături de tine până la începutul lunii septembrie. Datorită ei, august va fi o lună excelentă pentru vacanțe, pentru călătorii, pentru dragoste și pentru toate activitățile plăcute pentru care nu ai avut timp de la începutul anului.

Scorpionul și zilele cele mai importante

18 iunie – Neptun retrograd în Pești complică lucrurile în luna iunie, când este retrograd și Jupiter în Scorpion. Ar fi bine să nu îți pui mare speranțe în nimeni și să nu visezi la ambiții prea mari. Este o perioadă în care trebuie să te bucuri de ceea ce ai și să îți protejezi inima.

10 iulie – Jupiter își încheie retrogradarea în zodia ta și revine la mersul direct de la această dată. Este o veste foarte bună pentru tot restul verii și vei reuși să profiți de zilele bune care vor veni în iulie și în august. Mici călătorii, dar mai ales bucurii mari alături de familie te așteaptă curând.

Evenimentele astrologice ale zodiei Săgetător

13 iunie – tranzitul lui Venus prin zodia Leului, în luna iunie, este o conjunctură benefică pentru Săgetători. Profită de orice șansă, pentru că, în mod sigur, vor veni câteva zile profitabile. Poate fi o lună cu recompense financiare și recuperări, la care va contribui și o surpriză din partea familiei.

11 august – eclipsa de Soare din Leu poate complica lucrurile în dragoste, dacă nu ești pregătită sufletește să te confrunți și cu momente neplăcute. Dacă nu puteți comunica ușor, așteaptă un moment prielnic să fiți numai voi doi și să îi spui foarte sincer ceea ce dorești pe viitor.

Cele mai importante evenimente din vară pentru Capricorn

28 iunie – Luna plină va fi în zodia ta și va pregăti începutul unei perioade cu evenimente de familie. Vor fi momente frumoase, pe care le aștepți de multă vreme, poate chiar nașterea unui nepot, dar vor fi și situații mai complicate, pentru care vei avea nevoie de bani.

12 august – Marte va începe o perioadă mai lungă de retrogradare în zodia ta, iar această conjunctură astrală nu este deloc benefică pentru relații, parteneriate și câștiguri. În august, trebuie să fii prudentă, trebuie să îți aperi drepturile și să încerci să te ferești de orice conflict.

Vărsătorul și zilele memorabile ale acestei veri

26 iunie – Marte este retrograd în zodia ta și vei avea adesea senzația, la mijlocul verii, că lucrurile stagnează și că nu poți evolua. Este posibil să renunți la unele planuri sau idei pe care nu le mai poți pune în practică. Iar relațiile cu cei din jur riscă să devină mai tensionate.

19 august – Mercur revine la mersul lui direct în zodia Leului și aduce un suflu nou în sectorul călătoriilor și al activităților dinamice. Datorită lui, luna august va fi mult mai frumoasă, vei reuși să te ocupi de planurile tale preferate și să te relaxezi. Dacă vrei să călătorești, va fi o perioadă bună!

Zilele cele mai importante pentru Pești

18 iunie – Neptun, astrul care îți guvernează zodia și care se află în Pești de câțiva ani, va intra într-o perioadă de retrogradare care ar putea afecta profund viața de familie. Trebuie să fii prudentă cu orice cheltuială, să fii atentă cu sănătatea ta și a copiilor și să fii chibzuită.

26 august – Luna plină din zodia ta este unul dintre cele mai norocoase și frumoase momente ale anului. Cu siguranță, vei primi vești bune, vei beneficia de un ajutor sau de o recompensă pe care nici nu o așteptai. Iar, dacă ești singură, nu se știe niciodată când apare dragostea iar în viața ta!