Ionuț “Jaguarul” și soția lui Nella s-au despărțit? Mesajul a fost făcut public

Fanii lui Ionuț de la Exatlon, poreclit și Jaguarul așteptau cu sufletul la gură cununia religioasă a acestuia, cu Nella.

Din păcate, se pare că lucrurile nu sunt tocmai roz în relația lor și potrivit unui mesaj făcut public pe rețelele de socializare de Nella, cei doi s-ar fi despărțit.

„Din pacate, singurul mod prin care oamenii vor invata sa te aprecieze e prin pierderea ta„, este mesajul pe care l-a postat Nella pe pagina sa de Facebook, mai mult decât atât, și-a șters toate pozele pe care le avea cu Ionuț.

In ultimele poze pe care le-a publicat pe pagina de Facebook, soția lui Ionuț pare foarte tristă, ia mesajele care însoțesc imaginile sunt mai mult decât suggestive:

„Am invatat sa-mi spun parerea cu eleganta, sa ma bucur de lucrurile marunte si sa nu ma mai astept la prea mult pentru ca prea mult cere prea multe sacrificii; un TE IUBESC spus de prea multe ori …. ascunde minciuni si prea multe promisiuni sunt inceputul sfârsitului.„

IONUȚ “JAGUARUL” NU A VRUT SĂ ACCEPTE BANII DE NUNTĂ DE LA VLADIMIR DRĂGHIA

Impresionat de lacrimile lui Ionuț Sugacevschi, Vladimir Drăghia, marele câștigător de la “Exatlon” i-a promis “Jaguarului” că va plăti toate cele necesare pentru nuntă, din banii lui. Lucru de care Ionuț Sugacevschi nici nu a vrut să audă.

„Nu aș putea accepta. I-am și spus-o lui Vladimir și după ce s-a terminat live-ul. Am avut o discuție și i-am zis că nu aș putea acepta.

Dacă vreau să fac ceva, vreau să fac pentru mine. Eu zic că nimeni nu ar accepta. Nu, nu aș putea accepta pentru că vreau să o fac eu din munca mea. E o altă satisfacție. E vorba de orgoliul meu, nu aș putea sa accept lucrul ăsta„, a spus Ionuț conform wowbiz.ro.