Columbeanu şi noua iubită au atras toate privirile, aseară, la evenimentul Oanei Zăvoranu

Irinel Columbeanu are o relație asumată cu tânăra Oana Cojocaru și chiar dacă îi despart 21 de ani în privința vârstei, cei doi se iubesc extrem de mult.

Irinel Columbeanu a reușit prin experiența lui cu femeile să o facă să simtă fiorii dragostei adolescentinei pe Oana, dat fiind faptul că probabil ea nu a reușit acest lucru până acum, fiind mult prea tânără.

Afaceristul și-a scos iubita la un eveniment monden, găzduit de Oana Zăvoranu, iar când cei doi și-au făcut apariția, toți și-au dat coate. Irinel Columbeanu a purtat un sacou roșu, dintr-un material lucios, dar nici Oana nu s-a lăsat mai prejos.

Tânăra, model de meserie, a îmbrăcat o rochie sexy, scurtă și mulată, ce îi punea în evidență silueta. Atunci când nu se plimbau prin fața invitaților sau făceau poze, Irinel Columbeanu îi șoptea vorbe dulci iubitei, când stăteau așezați la masă.

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru s-au mutat recent împreună, în vila milionarului din Izvorani, după ce Irinel a obținut acordul părinților Oanei de a avea o relație cu fiica lor.

 

Afaceristul şi iubita lui nu pierd timpul, astfel că au luat hotărârea să se mute împreună, în vila lui Irinel de la Izvorani, acolo unde și Monica Gabor își făcea veacul în urmă cu ani de zile.

“Da, s-au mutat împreună. El o mai duce la facultate cu mașina, apoi o duce pe Irina la școală. Se înțeleg bine și au zis că e mai bine să se cunoască, să stea mai mult timp împreună. În plus, ea locuia în Militari, iar Irinel nu putea să facă zilnic naveta să o vadă. Așa că a eliminat distanța”, scrie Click!.ro.

Pe lângă beneficiile financiare, Oana Cojocaru, în vârstă de 21 de ani, nu trebuie să își facă griji pentru nimic, cât timp locuiește în vila iubitului ei. Irinel Columbeanu are bucătărească și menajeră, iar Oana este tratată ca o adevărată prințesă.