Intalnire de gradul 0! Andreea Marin si Tuncay, la aceeasi petrecere mondena! Ea a venit singura, el cu o blonda

Inevitabilul era să se producă ! Andreea Marin și fostul ei soț, Tuncay Ozturk s-au intersectat la petrecerea VIVA! 2018.

Ar fi fost și greu să nu se întâmple, mai ales că la sărbătorirea a 19 ani de existență a revistei au participat cam toate vedetele din oraș!

Deși suprafața pe care se desfășoară petrecerea e imensă, întâlnirea ar fi fost inevitabilă. Și ar fi avut destul de dificil să se evite toată seara.

Cei doi foști soți au fost pe punctul de a se intersecta, dar au reușit să se ”fenteze”. O întâlnire față în față n-ar fi fost tocmai o întâmplare fericită pentru Andreea pentru că, deși are un nou iubit, a venit la petrecere singură. Nu și Tuncay, care era însoțit de noua iubită.

Așa că Zâna a zâmbit politicos și a ales să se retragă pe o parte, în vreme ce Tuncay abia ajungea.

E greu de zis dacă plecarea ei are legătură cu venirea lui sau era aștepattă la un alt eveniment. Cert estă că, ân vreme ce andreea se ândrepta spre ieșire pe o parte a piscinei, Tuncay însoțit de o tânără blondă intra pe cealaltă.

Despărțirea dintre ei, din luna februarie a anului trecut, a fost una la limita scandalului. Și asta pentru că, la scurt timp după divorț Andreea Marin a făcut mai multe referiri veninoase la adresa deja fostului ei soț.

Totuși, la cererea vedetei, divorțul a fost unul cu ușile închise, iar Tuncay nu a venit la tribunal.

Filmul divorțului dintre Andreea Marin și Tuncay, câteva a fost prezentat de cea mai bună prietenă a vedetei TV. Roxana Iliescu a scris un mesaj în care își exprimă părerea despre speculațiile care s-au făcut în urma despărțirii dintre cei doi, dar și concluzia despre decizia prezentatoarei TV.