Incepe ziua cu dreptul: Horoscop Neti Sandu pentru astazi

O sa dam dovada de curaj, inspiratie si forta, ca sa rezolvam lucruri complicate, care ne stau pe creier cine stie de cand si n-o sa ne stea nimic in cale, o sa vedeti.

BERBEC

– Poate ii rugati pe cei de la banca sa va mai pasuiasca o luna, doua cu o rata sau sa va refinanteze un credit.

O sa va ocupati mai mult de familie, de problemele casei, sa functioneze totul ceas si sa fie platite si facturile, sa n-adunati restante.

TAUR

– Se iveste ocazia sa faceti niste achizitii pentru casa si sa luati si in rate, daca vreti sa ramaneti cu niste bani in buzunar.

Poate va pregatiti de o postura mai inalta, sa deveniti liderii unui grup, sef de departament sau altceva pentru c-ati dat dovada de calitati.

GEMENI

– Va dati intalnire cu niste parteneri de afaceri sa puneti pe hartie ce aveti nevoie ca sa mearga treaba bine.

S-ar putea sa plecati intr-o deplasare sau faceti o rezervare pentru week-end, sa va duceti cu ai vostri la odihna sau la distractie, depinde acum de ce va doriti.

RAC

– Pot veni ceva bani mai devreme sau chiar mai multi decat fusese vorba si o sa fie o surpriza placuta.

E posibil sa cheltuiti mai mult decat intr-o zi obisnuita, or fi taxe, impozite sau alte neprevazute si o sa va descurcati, c-aveti intotdeauna ceva bani pusi deoparte.

LEU

– Poate va luati inima-n dinti sa le cereti sefilor niste inlesniri, bani in plus sau pe cei pe care nu vi i-a dat la timp.

E o efervescenta la voi, poate pentru ca apare cineva si o sa va creasca – brusc – moralul, aflati vesti dintre cele mai bune, va angajati undeva, sau vi se da ok-ul de plecare pe undeva.

FECIOARA

– Poate va ocupati de starea masinii, o duceti in service sau va interesati de alta noua daca nu mai sunteti multumiti de ea.

Poate va faceti timp pentru o serie de analize medicale si aveti grija si de ai vostri, sa fie toata lumea sanatoasa, s-aveti chef de viata, sa va bucurati de ce-ati realizat impreuna.

BALANTA

– Se poate sa gasiti ceva ieftin de cumparat si daca tot e un chilipir sa scoateti bani de la rezerve si sa luati ce va trebuie.

Se iveste un nou proiect la orizont si veti lua ceva mai multi bani si o sa creasca din ce in ce standardul de viata, o s-o duceti mai bine.

SCORPION

– Poate veti investi ceva mai multi bani in casa, ori poate-i ajutati pe parinti, bunici, le-ntindeti o mana de ajutor unor rude.

Se fac, parca, niste presiuni sa urgentati munca la un proiect care v-ar aduce satisfactii si bani, dar numai dupa lungi eforturi.

SAGETATOR

– Se observa rezultate favorabile la scoala, la activitatile de tip intelectual si la munca in colaborare.

Vi se cere parerea sau o sa luati voi cuvantul intr-o sedinta sa spuneti ce va trebuie la serviciu, ca sa mearga treaba si mai bine, sa dati cel mai bun randament.

CAPRICORN

– O rascolire in planul sanatatii si poate o sa ajungeti la un doctor sa va dea cel mai bun remediu, sa va dregeti.

Poate treceti in revista cele cateva surse de profit si vedeti ce-ati putea pastra si la ce-ar fi spre binele vostru sa renuntati ca sa va menajati.

VARSATOR

– Or sa va intre niste bani in cont si-o sa va descurcati cu cheltuielile zilnice, sau macar pentru saptamana in curs.

O sa puteti rezolva o problema de serviciu, de afaceri, cu conditia sa fiti insistenti, sa nu cedati acolo unde simtiti ca nu e cazul, sa n-aveti regrete.

PESTI

– Se poate s-aveti o discutie intre patru ochi cu partenerul de cuplu si sa eliminati animozitatile din relatie.

Apar noi provocari la serviciu, poate vi se da ceva nou de lucru sau in plus de facut, c-au aparut situatii neprevazute si sefii se bazeaza pe ajutorul vostru.