Incepe o noua saptamana, speram sa fie mai buna. Camelia Pătrășcanu – Horoscop 28 ianuarie-3 februarie pentru toate zodiile

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 28 ianuarie-3 februarie.

HOROSCOP Berbec

– Se anunță o săptămână grozavă pentru că sunt foarte orientați către prosperitate și câștig sub toate formele. Pot specula niște atuuri, avantaje pe care le au, în zilele de luni și marți. Miercuri și joi își înving oponenții. Vineri și sâmbătă pot avea tensiuni în familie sau cu alte persoane aproapiate.

HOROSCOP Taur

– o săptămână în care au atenția concentrată pe parteneriate. Vor să extragă tot ceea ce e mai bun și mai profitabil pentru ei dintr-un parteneriat. Sunt atenți la ce își doresc ceilalți, dar și la slăbiciuni. Își încep săptămâna prin a descifra ceea ce vor ceilalți. Negocieri foarte bune și pot avea parte de o surpriză, miercuri și joi. Vor avea parte de tensiuni, vineri și sâmbătă.

HOROSCOP Gemeni

– au dorința de a munci cu foarte mult spor. Vor căuta specialiști în domeniu, luni și marți. Au negocieri foarte bune, farmecă pe toată lumea, miercuri și joi. De aceea sunt foarte bine văzuți de publicul larg, însă nu le merge cu partenerul de viață. Cineva profită de slăbiciunile lor.

HOROSCOP Rac

– o săptămână bună, orientată mai mult către muncă și cu rezultate foarte bune. E bine să se concentreze pe planurile pe care le au. Au oportunități și au parte de schimbări. În dragoste sunt tensiuni. Vineri și sâmbătă sunt tensionați.

HOROSCOP Leu

– își încarcă bateriile luni și marți și lucrează la consolidarea poziției lor. Miercuri și joi sunt într-o formă minunată, au parte de iubire și semnale bune din partea unor persoane la care se gândesc. Atenție la sănătate, vineri și sâmbătă. Dacă și-au neglijat niște probleme profesionale neapărat trebuie să se ocupe de ele. Duminică, discuții conjugale.

HOROSCOP Fecioară

– fac o muncă de cercetare, sunt foarte interesate de anumite informații. Important, în primele două zile ale săptămânii, este activitatea de informare. Mintea le merge foarte bine, sunt istețe. Au întâlniri importante. Miercuri și joi au parte de sprijin în familie. Atenție în weekend, în plan sentimental.

HOROSCOP Balanță

– vorbim de bani, luni și marți. Știu ce să facă, speculează bine. Miercuri și joi, discuții bune pentru negocieiri. Dau sfaturi, îndrumă, ghidează. Atenție în weekend la discuțiile în familie. Atenție și la sănătate, poate suna clopoțelul.

HOROSCOP Scorpion

– sunt centrați pe ei. Trebuie să își acorde atenție de luni și marți, sunt foarte intuitivi. Aspecte bune financiar miercuri și joi. Scot mai mult decât investesc. Atenție vineri și sâmbătă, sănătatea e vizată.

HOROSCOP Săgetător

– sunt discreți luni și marți sau se ocupă doar de ei. Sunt în formă miercuri și joi, sunt cam lăudăroși, dar au farmec. Vineri și sâmbătă trebuie să fie atenți la dietă și sănătate. Nu au voie să cheltuiască.

HOROSCOP Capricorn

– investesc în persoane care merită, luni și marți. Sunt generoși. E bine să fie mai sociali și deschiși. Miercuri și joi își rezolvă niște treburi, dar nu prin propriile forțe. Vineri și sâmbătă se gândesc la viața lor.

HOROSCOP Vărsător

– autoritarism luni și marți, își impun un punct de vedere. Câștigă bani. Mijlocul săptămânii e dedicat prietenilor. Sunt apreciați. Pot face orice acțiune care se poate baza pe receptivitate. Atenție la sănătate, vineri și sâmbătă. Dacă au o persoană care are nevoie de ei, să nu o ignore.

HOROSCOP Pești

– informații, luni și marți. Așteaptă o veste importantă. Miercuri și joi, zile minunate pentru muncă, aprobări, rezultate și alte acte importante care le creează o pârtie. Reușesc să se impună. Vineri și sâmbătă să aibă grijă pentru că nu toți se bucură de succesul lor.