În această lume, nu întâlnim pe nimeni din întâmplare. Nimic nu este la voia întâmplării!

Se întâmplă să întâlnim şi oameni care nu sunt meniţi să facă parte mereu din viaţa noastră. Unii oameni pe care îi întâlnim au menirea de a ne da lecţii de viaţă, de a ne povăţui, sau de a ne ghida paşii.

Trebuie să manifestăm deschidere faţă de aceste lecţii, chiar dacă sunt dureroase.

Iată care sunt cele 5 tipuri de conexiuni cosmice pe care le stabilim de-a lungul călătoriei noastre pe Pământ:

1. Călăuze spirituale.

Există oameni, lucruri şi evenimente care par să ne ţină pe loc până ce deprindem învăţăturile necesare pentru a trece mai departe. Aceste tipuri de conexiuni presupun schimbare, evoluţie, maleabilitate, şi ne reamintesc că suntem fiinţe muabile şi angrenate într-un plan divin mult mai complex.

2. Oamenii care ne reamintesc de lucrurile importante.

Uneori, în viaţă, întâlnim oameni care ne reamintesc să nu ne abatem de pe calea pe care ne este dat să păşim. Sunt oameni care apar şi dispar din senin, dar care lasă urme de durată în sufletul nostru.

3. Oamenii care ne ajută să creştem pe plan personal.

Unii oameni sunt meniţi să ne ajute să creştem pe plan individual. Aceştia ne învaţă lucruri pe care nu le-am fi putut înţelege cu adevărat de unii singuri.

4. Oameni care ne ajută la momentul potrivit, după care se retrag

Există, bineînţeles, şi oamenii providenţiali. Uneori nu le reţinem nici numele, dar gesturile pe care le fac se petrec la momentul potrivit şi sunt de-a dreptul salvatoare.

5. Cei care rămân cu noi mereu

Când suntem pregătiţi, Universul ne scoate în cale şi acea persoană stabilă, predestinată nouă. Mai devreme sau mai târziu, cu toţii găsim perechea menită nouă, aşa că trebuie să avem răbdare. La fel se întâmplă şi cu oamenii care ne devin prieteni de suflet.