”Ilie Năstase şi Ioana Simion s-au căsătorit!” Prima reacție despre cununia civilă

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a fost în centrul atenției, în weekend, după ce s-a zvonit că s-ar fi căsătorit cu iubita lui mai tânără, Ioana Simion.

La 72 de ani, Ilie Năstase trăiește o nouă poveste de iubire alături de Ioana Simion, o brunetă care i-a devenit iubită în urmă cu câteva luni. Se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru cei doi. Ba chiar s-a speculat în acest weekend că aceștia și-ar fi unit destinele, conform unor informații apărute pe internet.

Duminică, 11 noiembrie 2018, Ilie Năstase și Ioana Simion, în vârstă de 42 de ani, au fost prezenți la un eveniment care a avut loc la un hotel din Slănic Moldova.

„Ilie Năstase şi frumoasa Ioana Simion s-au căsătorit la Slănic Moldova. Naşi suntem noi, Daniela Durdunescu şi Adrian George!”, a scris Daniela Durdunescu, cea care a afirmat că ar fi nașa celor doi, pe contul său de socializare.

La scurt timp, însă, aceasta a editat postarea și a scris doar atât:

„Ilie Nastase si frumoasa Ioana Simion la Hotel Coroana Moldovei Slănic Moldova!”.

Contactat de Libertatea, Ilie Năstase a negat că s-ar fi cununat civil cu iubita sa, Ioana Simion.

„E o glumă, nu e nicio nașă. Am fost la Slănic Moldova și am făcut o glumă cu primarul. Căsătoria nu se face așa”, a declarat Ilie Năstase pentru Libertatea.

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au avut un mariaj cu multe probleme și numeroase discuții. De curând, cei doi au pus capăt căsniciei lor și fiecare încearcă să-și vadă mai departe de viață.

Ilie Năstase și-a găsit liniștea alături de bruneta Ioana Simion, în timp ce Brigitte Sfăt și-a refăcut viața alături de un tânăr pe nume Corneliu Oană, care îi este și partener de afaceri.