Connect-R: Fericire mare după ce s-a împăcat cu Misha

Connect-R și Misha s-au despărțit în urmă cu câteva luni! Cei doi au rămas, totuși, foarte buni prieteni de dragul fetiței lor, Maya.

Pe contul personal de socializare, artistul a postat o fotografie în care apare super fericit. Probabil datorită faptului că a păstrat o relație de amiciție cu fosta soție și că își poate vedea fiica atunci când dorește.

De altfel, în urmă cu cinci zile, Connect-R a postat o fotografie în care apărea alături de Misha, lăsând să se înțeleagă faptul că îi este extrem de dor de ea.

„Cea mai frumoasă mămică”, a scris Connect-R în dreptul fotografiei în care apare fosta lui soție. Se pare că între Connect-R și Misha încă există un respect mutual, iar artistului nu îi este frică să își exprime sentimentele în public.

Misha și Connect-R s-au căsătorit în 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela Mihalache, e o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Când şi-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22.

Naşii cuplului sunt Pepe şi Raluca. Ştefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982, în București. El este un artist și actor de hip hop, dance și pop de etnie romă din România. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014.