Ilie Nastase cere 2 milioane de euro despagubiri dupa incidentul de azi-dimineata cu Politia Romana

Ilie Nastase a dat primele declaratii dupa incidentul de azi-dimineata, cand a fost prins de politisti si incatusat: “de parca eram cel mai mare terorist”.

Celebrul tenismen, in varsta de 72 de ani, a fost incatusat de politisti dupa ce a fost prins baut la volan.

A intervenit telefonic intr-o emisiune si si-a spus punctul de vedere. Acesta acuza politistii de lipsa de profesionalism si ca l-au agresat fizic. Mai mult, acesta vrea sa isi scoata un certificat medico-legal si sa isi ceara dreptatea la CEDO plus despagubiri in valoare de doua milioane de euro.

“Am venit acum de la politie, de fapt militie, direct la Complexul Stejari sa fac putin sport, dupa ce mi-au pus catusele si am facut bataturi la maini. Dar nu asta e problema.

Am fost la o masa la restaurant, cu un prieten, am consumat mai multa mancare si mai putina bautura, mai precis 3 beri. Cand am iesit de acolo, erau la mai putin de doi metri erau trei masini de militie.

M-au intrebat: cat ati baut? Cand i-am spus ca am baut 3 beri, au spus Hai domne, ati baut mai mult, am vazut noi cat ati stat acolo.

In momentul cand mi-a spus ca nu ma crede m-am enervat. M-au scos cu forta din masina, m-au aruncat cu fata la pamant, de parca eram cel mai mare terorist al Romaniei si nu eram fost general in functie şi fost parlamentar”, a declarat Ilie Năstase la Realitatea TV.

Ilie Nastase a povestit si ce s-a intamplat la sectia de politie de la Udriste: “Au venit vreo 10 insi intr-o camera, m-au pus pe un scaun, stateam cu picioarele incrucisate, mi-au cerut sa le departez sa nu ating masa. M-au pus sa dau testul.

Fa-mi testul, le-am spus, aveam alcoolemie 0,05 la mie, care se pedepseste cu 1.000 de lei si o luna fara permis de conducere. Am spus sunt de acord. Dupa aceea a venit un smecher – acolo toti se dau sefi, dar sunt subalterni – si a zis Hai sa vedem daca nu ati luat si droguri.

I-am spus Mai baiatule, singurul drog pe care l-am luat vreodata a fost un pahar de sampanie cand jucam si m-am imbatat. Rezultatul a fost negativ, a zis Ok, sunteti bine.

Dupa care m-au tinut inca vreo 4 ore pe acolo cat timp au scris alea, nu a venit niciun oficial mai mare ca sa-i explic, m-au tinut acolo si la 6.30 mi-au dat drumul.”

Acesta sustine ca nu mai poate juca tenis din cauza ranilor pe care le are de la catuse si ca este victima unei neintelegeri. Insa este foarte determinat sa ceara despagubiri dupa aceasta intamplare.