Il recunosti din serialul Dallas, insa putini oameni au vazut-o pe sotia acestuia, o balerina cu 10 ani mai in varsta decat el

Lumea intreaga il adora pe Bobby Ewing, unul dintre celebrele personaje din serialul ‘Dallas’!

Au trecut mai bine de 25 de ani de când s-au încheiat filmările serialului „Dallas”, însă fanii n-au uitat niciodată personajele mult îndrăgite.

Pe unele dintre ele am avut plăcerea să le vedem în alte producții, altele au dispărut pur și simplu de la Hollywood. Patrick Duffy e unul dintre aceia pe care îi vedem foarte rar în public.

Desi era inconjurat de numeroase actrite frumoase si idolatrizat de milioane de telespectatoare, acesta s-a indragostit nebuneste de o fosta balerina, o fata cu 10 ani ai mai in varsta decat el!

Patrick Duffy, pe numele lui real, s-a casatorit cu Carlyn Rosser in 1974, dovedit ca diferenta de ani nu inseamna absolut nimic pentru ei! Ei au împreună doi copii: Padraig Terence şi Connor Frederick și nu mai putin de patru nepoţi.

Articolul continuă după reclame

Acestia au dus o viata fericita impreuna pana in anul 2017, cand, pe 23 ianuarie, Carlyn s-a stins din viata! In ultimele luni aparusera tot felul de zvonuri care anuntau ca sotia lui Patrick este grav bolnava insa nimeni nu voia sa creada acest lucru.

Patrick a fost devastat de moartea sotiei si nu a mai dorit sa apara public. Catalyn a fost inmormantata in secret, departe de ochii publicului!

In ultimul an Patrick s-a schimbat foarte mult, a slabit si parca a imbatranit cat altii in 10… dar acum reuseste sa zambeasca din nou in fata camerelor!