Iată-l pe tânărul care a furat inimile tuturor femeilor, la nunta prințului Harry cu Meghan Markle! Nepotul prințesei Diana arată perfect

Sigur, toți ochii au fost sâmbătă ațintiți spre prințul Harry și mireasa lui, Meghan Markle. Chiar și așa, o a treia persoană a fost remarcată în toată marea de oameni. E vorba despre Louis Spencer, un tânăr de 24 de ani care a furat inimile tuturor.

Înalt și extrem de atrăgător, acesta a pășit relaxat la brațul mamei sale, Victoria Aitken, și al surorilor sale, Lady Eliza Spencer și Lady Kitty Spencer.

Imediat au început să apară comentarii pe Internet, multe tinere interesându-se dacă chipeșul văr al lui Harry este singur și arătându-se pregătite de căsătorie, mai ales că Louis este un adevărat aristrocrat, el urmând să devină conte. Și, da, într-adevăr, Louis nu este căsătorit. Iar cum nu a venit cu nimeni la nunta regală, șansele sunt mari ca acesta să fie singur.

Louis este fiul fratelui prințesei Diana, Charles. Blond, așa cum era și Lady Di, Louis a măștenit frumusețea mamei sale, în tinerețe model.

Louis a studiat întâi în Cape Town, Africa de Sud, acolo unde s-a mutat mama sa, după divorț. Ulterior, a urmat Universitatea Edinburgh, dar nu se știe ce a studiat acolo.

Louis a fost invitat și la nunta prințului William cu Kate Middleton, în 2011, când avea 17 ani. Încă de atunci făcea furori.

A cucerit-o și pe Nicki Minaj, care se și vedea soția lui

Una dintre vedetele care l-a remarcat pe Louis încă de acum trei ani este cântăreața Nicki Minaj, care, într-o postare pe Instagram, glumea pe seama căsătoriei ei cu Louis. Vedeta l-a cunoscut în culise, la un concert pe care îl susținuse la Londra. Louis și una dintre surorile sale au venit să o cunoască, iar Minaj s-a aratătat cucerită de fizicul său.

Louis este cel mai mic dintre copiii lui Charles și a fostei soții.