De ce prințul Harry a început să plângă în timpul ceremoniei religioase. Cel mai emoționant moment de la nunta regală

Prințul Harry (33 de ani) și Meghan Markle (36 de ani) au avut parte de o zi foarte specială sâmbătă când au spus „Da” și și-au jurat iubire eternă în fața a 600 de oameni. Însă, mirele a fost copleșit de emoții și a izbucnit în lacrimi.

Harry și-a șters lacrimile după ce membrii corului au început să cânte „Guide Me, O Thou Great Redeemer”, cântecul preferat al regretatei prințese Diana.

Mirii au decis să includă acest imn religios ca un omagiu adus lui Lady Di, acesta fiind cântat și la înmormântarea ei, ce a avut loc la Westminster Abbey, în urmă cu 20 de ani, când prințul avea doar 12 ani. Roșcovanul familiei regale a încercat să se țină tare, însă camerele de filmare au reușit să surprindă momentul în care acesta și-a sters o lacrimă.

Prințul Hary avea 12 ani când a murit mama lui, prințesa Diana

Prințul Harry nu a reușit să treacă nici acum peste moartea mamei lui și îi simte lipsa în fiecare zi. Anul trecut, într-un interviu pentru documentar pentru postul ITV, el a recunoscut că a plâns din momentul în care și-a pierdut mama.

„Prima dată, am plâns la înmormântarea de pe insulă”, a declarat Harry, referindu-se la înmormântarea privată a Dianei de pe insula Althorp. „Și de atunci, poate încă o dată. S-a acumulat foarte multă durere care trebuie încă…trebuie să fie eliberată”, a mai adăugat el.

Harry și mireasa lui, Meghan Markle, s-au asigurat ca în timpul nunții lor să fie mai multe omagii în memoria lui Lady Di, pentru ca aceasta să nu fie uitată în această zi specială.

De asemenea, Meghan a inclus în buchetul ei flori de nu mă uita, preferatele lui Lady Di. „Cuplul a ales în mod special să fie incluse în buchetul doamnei Markle pentru a onora memoria regretatei prințese în această zi specială”, a declarat purtătorul de cuvânt al palatului Kensington.

De asemenea, tot în memoria Dianei, una dintre mătușile lui Harry, Lady Jane, a ținut un discurs în timpul slujbei.

„Pe lângă faptul că are sprijinul Reginei, al tatălui său, prințul de Wales, și al fratelui său, Prințul William, care va fi cavaler de onoare, prințul Harry dorește să-i implice și pe membrii familiei din partea mamei sale la nuntă.

Toți cei trei frați ai Dianei, prințesa de Wales, vor participa la eveniment, iar Lady Jane Fellowes va ține un discurs.

Prințul Harry și Meghan Markle se simt onorați că Lady Jane va vorbi în numele familiei și că va fi cea care va ajuta la sărbătorirea memoriei Dianei în ziua nunții”, au declarat purtătorii de cuvânt de la Palatul Kensington într-o declarație oficială, înainte de eveniment.