Horoscopul pregatit de Neti Sandu pentru toate zodiile: Previziuni astrale 12 februarie 2019

Poate ne ies in cale exact acei oameni de care avem nevoie pentru o angajare sau sa facem niște achiziții, sa ne implinim un vis, sa ne luam casa sau sa plecam in vacanta.

BERBEC

– V-ati putea interesa de o sursa suplimentara de bani, dar se poate sa va si intrebe cineva daca nu vreti sa lucrati impreuna.

Apar situatii noi la serviciu si fie va adaptati cerintelor, fie dati curs vreuneia dintre ofertele de la job, cu care v-au tentat in ultima vreme niste angajatori.

TAUR

– O sa puteti legaliza un act si sa mergeti mai departe cu reusitele in plan profesional sau cu o specializare.

O sa treceti in revista cheltuielile sa vedeti cum sa dramuiti banii ca sa v-ajunga pentru rate, facturi, control medical, scoala copiilor, diverse si sa va mai si ramana.

Horoscop 2016 GEMENI – E posibil sa incasati niste bani de la serviciu si poate mai gasiti o colaborare cu care sa completati lipsurile de-acasa. Vi se propune sa dezvoltati o afacere, sa va implicati intr-un proiect de anvergura si o sa faceti fatza situatiei c-aveti sustinere din partea unor oameni importanti.

RAC

– Relatia sentimentala e mentinuta la cald, si o sa puteti continua in aceeasi nota, poate-apare cineva si in cazul celor singuri.

O sa faceti unele schimbari in viata voastra – poate fortati de-mprejurari dar nu fara sa luati si voi atitudine, sa nu lasati totul la mana destinului.

LEU

– O s-aveti parte, si voi, de armonie in relatia de cuplu, exista incredere si o sa puteti petrece frumos timpul, viata impreuna.

Se poate sa cumparati o casa, o masina, ori altceva scump pentru care-ati strans bani si o sa-ncepeti alta viata, poate va casatoriti.

FECIOARA –

O sa fiti mai cumpatati cu cheltuielile si poate reusiti, chiar, sa puneti ceva bani deoparte, sa fie-acolo.

Va faceti planuri legate de casa, de familie si o sa va consultati cu toti ai casei, sa fixati un buget, ca sa cheltuiti cu masura banii.

BALANTA

– Poate veti obtine de la notar, de la judecatorie niste acte, cu care sa puteti cumpara sau vinde casa, masina, teren.

Un castig, faceti niste achizitii, fie si in rate, depinde, sigur, si de buget si o sa faceti o serie de lucruri din cele pe care vi le-ati propus la sfarsitul anului.

SCORPION

– O noua dragoste la orizont si poate luati in serios povestea, care poate duce la o relatie de viitor.

O sa faceti progrese la scoala, in sfera comunciarii, va reusesc activitatile de grup si poate o sa plecati si in excursii, la team buildinguri cu colegii.

SAGETATOR

– Un drum la banca v-ar scapa de toate angoasele si ati gasi solutia ideala ca sa va schimbati masina sau…casa.

Se pare c-o sa-i dati de capat unei situatii care v-a scos peri albi si o sa va puteti vedea si de alte treburi pe care-ati vrea sa le rezolvati neaparat.

CAPRICORN

– Va dati intalnire cu prietenii sa organizati un eveniment de week-end, poate plecati intr-o excursie sau va ocupati de altceva, impreuna.

Se poate sa vi se dea ok-ul pentru un job sau o functie, pentru o aparitie in societate undeva, e o sansa de relansare pentru voi si veti profita din plin, sau asa ar fi de dorit.

VARSATOR

– O sa va puteti reacapata tonusul de competie daca respectati ce v-a recomandat medicul, odihna tratament, etc.

Sunteti interesati de o noua afacere, poate fi in paralel cu serviciul si o sa va asociati cu niste oameni care vor munci la fel de serios ca si voi.

PESTI – Se pare c-o sa treceti cu bine de un examen, un interviu, o sa va bucurati de credibilitate in fata unei comisii, la un proces.

O sa fiti cooptati intr-o activitate care sa va aduca in centrul atentiei si o sa intalniti si niste parteneri de afaceri care sa lucreze cu voi o buna perioada de timp.