Horoscopul Doamnelor pentru saptamana 14- 20 Ianuarie 2019. Surprize mari pentru doua zodii

Aceasta saptamana a pregatit o multime de surprize pentru reprezentantele cercului zodiacal. Potrivit astrologilor, saptamana aceasta poate fi destul de tensionata.

Motivul? Dorinta de a deveni mai bune, impulsivitatea, graba, dorinta de castig si de entuziasm. O astfel de stare de spirit se datoreaza prezentei lui Marte intr-un Berbec aprins.

Veti putea actiona cu intelepciune daca veti reusi sa impiedicati impulsurile, mai ales in primele zile ale saptamanii.

Femeia Berbec

Din 14 ianuarie pana in 20 ianuarie, femeile Berbec vor fi libere sa aleaga, deoarece Marte va ramane in semnul lor.

Deci, va puteti permite o multime de hobby-uri, recreere si divertisment. Potrivit horoscopului, saptamana viitoare nu este deloc potrivita pentru activitati si comunicare in domeniul afacerilor. In mediul afacerilor exista o varietate de conflicte.

Femeia Taur

Astrologii recomanda femeilor Taur sa se abtina de la initiativa si activitate. Astrele indica faptul ca acum este recomandabil sa intarziem luarea deciziilor serioase.

In schimb puteti sa lucrati la voi insiva, la auto-educatie, adaptare, cautare de informatii utile sau doar observare. Succesul va fi asigurat daca Taurul isi gaseste nisa, determinate de dorinte si scopuri.

Femeia Gemeni

In aceasta saptamana gemeni, vor putea corecta multe erori comise anterior. Influenta patronului planetei activeaza norocul.

Asta inseamna ca de luni pana duminica vor exista conditii favorabile pentru cooperarea in afaceri, dezvoltarea activa a afacerii, promovare ideii, implementarea planurilor, modernizarea vietii obisnuite, expansiunea generala a orizonturilor, datarea romantica.

Femeia Rac

Reprezentatele Racului, probabil in aceasta saptamana vor fi singure. Femeile rac vor in aceasta saptamana sa faca tot felul de schimbari .

Influenta lui venus in sagetator este ideala pentru a incepe calatoria in directia buna. In aceasta saptamana, circumstantele vor ajuta racul sa-si schimbe viata in bine. Prudenta si indecizia in aceasta perioada vor impiedica progresul.

Femeia Leu

Intre 14 si 20 ianuarie astrologii recomanda ca leoaica sa dedice mai mult timp celor dragi. Dragostea si parteneriatul sunt mai importante decat egocentrismul. Influenta lui Marte te ajuta sa iti imbunatatesti stima de sine, recunoasterea si popularitatea.

Femeia Fecioara

In aceasta saptamana trebuie sa evitati rutina, modul obisnuit, schemele vechi, metodele plictisite si comportamentul provocator.

Saptamana marcata de activitatea lui Marte este o perioada de paradoxuri si descoperiri. Afacerile interne nu reusesc din motive inexplicabile. Cu toate acestea, Fecioara nu trebuie sa fie suparata, deoarece va avea parte de o experienta neobisnuita si cateva succese.

Femeia Balanta

Saptamana este bogata in surprize, schimbari placute, caracteristici originale. O sursa suplimentara de energie pozitiva poate fi un copil, un iubit, hobby-uri noi, calatorii neplanificate.

Femeia Scorpion

Femeia scorpion va face o alegere importanta saptamana aceasta. De aceea, astrologii recomanda sa luati acest lucru in serios. Militantul Marte recomanda scorpionilor sa se scufunde in munca lor. O atmosfera tensionata si neobisnuita poate domni in oricare dintre sferele vietii.

Femeia Sagetator

Pe femeia sagetator o asteapta o saptamana luminata, extrem de reusita, creativa si plina de dragoste.

Astrologii va sfatuiesc sa nu pierdeti timpul, deoarece este o perioada foarte favorabila din toate punctele de vedere. Garantul succesului va fi Venus, care a intrat recent in semnul Sagetatorului.

Femeia Capricorn

Saptamana va avea o varietate de transformari , deoarece activitatile obisnuite si plictisitoare nu vor aduce niciun rezultat. Sub auspiciile lui Marte, intarite in Berbec, Capricornii se vor confrunta cu ceva nou si neobisnuit, care in cele din urma le va permite sa mearga mai departe.

Femeia Varsator

Venus in Sagetator va oferi femeilor Varsator o saptamana ideala pentru activitate si comunicare.

Incepand cu 14 ianuarie pana pe 20 ianuarie, reprezentatii acestui semn pot fi “ucisi “ cu usurinta. Aceasta este o saptamana minunata pentru a gasi talente ascunse, hobby-uri, interese si limite personale ascunse.

Femeia Pesti

Astrologii va recomanda sa aveti activitate sociala, sa comunicati, sa va faceti cunostinte noi. Veti avea succes in orice domeniu.

Pentru pestii introvertiti, sansele de a reusi in aceasta saptamana sunt mai scazute, dar influenta lui Venus va face posibila renuntarea la viata post-noului an.