Horoscopul de maine, 13 iulie 2019! Scorpionul trebuie sa fie mai atent in cine are incredere

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de sambata.

Berbec

Nu esti in cea mai buna forma. Te ingrijoreaza situatia cuiva din familie. Trece printr-un moment dificil si trebuie sa ii fii alaturi. Vei fi nevoit sa anulezi intalnirea pe care o aveai spre seara.

Taur

O problema de sanatate mai veche revine si te indispune. Desi nu este nimic grav, ar trebui sa fii mai atent la ceea ce faci. Profita de weekend si odihneste-te mai mult.

Gemeni

Relatiile parteneriale sunt foarte active astăzi. Este nevoie de o discutie cu partenerii, de viata și de afaceri/ colaboratorii, întrucât exista nemultumiri mocnite de ambele parti.

Ceva din segmental familia îți bulversează relațiile parteneriale sau, datorită unor probleme ale membrilor familiei trebuie să te concentrezi mai mult pe segmental personal. Ar fi bine să-ți mobilizezi forțele pentru colaborări și parteneriate.

Rac

Ti-ai propus sa faci ceva si ai stabilit si un calendar pentru asta. O sa reusesti doar daca nu te lasi descurajat de cateva persoane care incearca sa te convinga ca ce faci tu nu are niciun sens.

Leu

Ai ignorat sfaturile cuiva din familie referitor la o investitie financiara si acum constati ca avea dreptate. Cel mai bine ar fi sa recunosti ca ai gresit si sa incerci sa mai indrepti ce se poate indrepta.

Fecioara

Evenimentul pe care il astepti se apropie. Nu poti dormi din cauza emotiei. Nu vei ajunge nicaieri in felul asta, eventual, doar la medic. Apuca-te de o carte buna sau mai uita-te o data la filmul tau preferat…

Balanta

Ai parte de multa actiune . Nu-i nicio problema, ce nu faci azi, lasi pe luni. Important e ca, in sfarsit, ai fost implicat intr-un proiect mai mare. Ai ajuns sa crezi ca ti se pregateste ceva neplacut.

Scorpion

Esti pe fuga. Te grabesti sa termini ce ai de facut ca sa poti pleca linistit in weekend. Totusi, deschide bine ochii la ce se intampla in jurul tau si nu te increde in cei pe care abia-i cunosti, altfel risti sa intri in niste incurcaturi.

Sagetator

Incerci sa convingi pe cineva ca ai dreptate, legat de o problema ivita la job. Probabil ca nu e persoana potrivita, pentru ca, oricat te agiti, constati ca nu intelege nimic. Mai bine opreste-te şi scrie tot pe o foaie, eventual, deseneaza si o schema, ca sa fie clar.

Capricorn

Iti dai seama ca modul in care vezi tu o problema poate fi total diferit de cum o vad ceilalti. Asta nu e neaparat ceva rau, poti specula avantajele. Trebuie doar sa vrei, de tine depinde.

Varsator

Tocmai cand credeai ca nu vei mai avea parte de nimic suparator, se intampla ceva ce iti va da ziua cu totul peste cap. Vorba aia, la vremuri noi, planuri noi. Va trebui sa-ti schimbi programul.

Pesti

Dedica mai mult timp relatiei personale. In ultima vreme te-ai concentrat pe altceva si persoana iubita iti trimite semnale de atentionare. Arata-i ca iti pasa.