Horoscopul anotimpurilor. Ce anotimp îți priește cel mai mult în funcție de zodie

Ți-ai pus problema vreodată că în funcție de zodia ta există un anotimp în care te simți cel mai bine? În acea perioadă a anului corpul tău este în cea mai bună formă și se armonizează perfect cu mintea și sufletul.

Primăvara

Peștele este zodia care tece de la iarnă la primăvară foarte ușor , astfel că aceștia se simt primăvara în elementul lor. În această perioadă sunt foarte ambițioși și deschiși spre noi oportunități, chiar dacă nu le iese de fiecare dată ce își propun continuă să insiste.

Gemenii parcă înfloresc, mai ales spre sfârșitul primăverii. La ei primele flori apărute coincid cu primele sentimente de dragoste pentru cineva, tind să se îndrăgostească nebnește în această perioadă dacă nu sunt deja.

Balanțele fiind semne de aer este foarte greu să spui când nu se simt ele bine, mai ales că își cântăresc fiecare pas cu pricepere. Pentru acestea, primăvara, este un moment ideal pentru a face planuri și a se gândi la obiectivele pe care vor să le atingă până la finele anului în curs.

Vara

Berbecul capătă vara un optimis molipsitor. Pofta de muncă și de autodepășire se observă cel mai mult în această perioadă pe anului. Devin deschiși la schimbări majore pe plan personal, se mută în casă nou alături de partenerul de viață sau pun bazele unei relații solide.

Leul marchează mijlocul verii, perioadă propice pentru vacanțe, exact ce iubesc cel mai mult nativii aceștia. Vara leii trec peste orice obstacol care le apare în cale cu mare succes. Se știe că vara exuberanța este cuvântul chieie, iar acestor semne zodiacale parcă li se potrivește cel mai mult.

Săgetătorul are vara o dublă personalitate care îi ajută să trecă peste orice moment dificil, și mai ales nu uită de discreția care îi caracterizează. În această perioadă oamenii din jurul săgetătorilor se pot baza cel mai mult pe aceștia

Toamna
Văsătorul preferă echilibrul dintre cald și rece, echilibru care se întâlnește la începutul toamnei. Născuți în mijlocul iernii, aceștia se desfășoară mai bine când au parte de un soare potrivit de puternic. În această perioadă duce la bun sfâși tot ce și-a pus în cap să facă.

Scorpionul obține cele mai importante lucruri pe perioada toamnei, având un mare spor la lucru, mai ales cel în echipă. Acest nativ nu suportă să își desfășoare activitățile în condiții climatice extreme. Toamna adoră să stea pe gânduri în aer liber și să se deconecteze de la problemele acumulate.

Capricornii sunt cunoscuți ca fiind niște persoane încăpățânate, cu destul de mult orgoliu, dar în această perioadă a anului ei reușesc să asculte sfaturile celor din jur și să nu mai reacționeze la impuls. Fiind născuți la începutul ierniitind să se simtă mai bine cât încă temperaturile nu sunt foarte scăzute.

Iarna

Taurii sunt năcuți în mijlocul primăverii iar acest lucru îi face ca iarna să se simtă ca a casă, fiind familiști din fire, doresc să se simtă ca acasă. În această perioadă vor avea foarte multă energie și chef de vorbă, ceea ce o să îi ajute în dezvoltarea afacerilor.

Fecioarele scapă iarna de melancolia care le caracterizează și reușesc să fie mai încrezătoare în propriile forțe. Simțul lor de observație parcă se amplifică în această perioadă și reușesc să întâlnească noi prietni sau un partener de viață, dornici fiind de schimbări.

Racii simt iarna că se pot odihni după ce au muncit foarte mult pe timpul verii. Le place că acest anotimp le oferă posibilitatea de a sta mai mult cu familia la mese mari întreținute cu povești despre viață. Firi sensibile, racii vor aprecia fosrte mult frumusețea acestui anotimp.