Cătălin Cazacu, cel mai mare câștig după Exatlon: “am devenit erou pentru fiul meu”

Chiar dacă este un mare cuceritor, Cătălin Cazacu este și un tată iubitor. Deși nu mai are o relație cu mama fiului său, sportivul a încercat mereu să fie cât mai apropiat de Andrei, însă faptul că micuțul locuiește la Timișoara l-a împiedicat să fie tată cu normă întreagă.

Totuși, după ce a participat la Exatlon, Cătălin Cazacu a ajuns erou pentru fiul său.

Oarecum frustrat de faptul că nu poate petrece atât de mult timp cu fiul său pe cât și-ar fi dorit, asta din cauză că Andrei locuiește la Timișoara alături de fosta iubită a lui Cazacu, sportivul a plâns de fericire în momentul în care fiul său i-a spus că este extrem de mândru de el și de faptul că îi este tată.

„Asta este unul din miracolele acestui proiect, faptul că am devenit erou pentru fiul meu și partea bună este că suntem eroi pentru foarte mulți copii.

Este un sentiment minunat să poți să știi că ai făcut ceva în viață, în care copiii te urmăresc, copiii își doresc să fie ca tine, iar faptul că fiul meu mi-a scris și mi-a spus când m-a văzut că tatăl lui este eroul lui este unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le-am trăit”, ne-a povestit Cazacu.

Cătălin Cazacu a ajuns erou pentru fiul său, Andrei

Fără doar și poate, nu mulți s-ar fi așteptat ca motociclistul să aibă un asemenea parcurs la Exatlon și să ajungă chiar la un pas de marea finală. Nici chiar el nu se vedea un concurent imbatabil, însă dorința de a-și face fiul mândru a învins orice obstacol.

„Nu e niciun secret că nimeni de pe platoul ăla nu-mi dădea nicio șansă. Inclusiv eu, dacă vedeam primele emisiuni, nu-mi dădeam nicio șansă.

Dar cei care mă cunosc știu că sunt un tip ambițios. Este un concurs foarte greu. Nu știu cât s-a văzut sau nu s-a văzut de acasă, este un complex de lucruri pe care trebuie să le îndeplinești și voința face foarte mult. Cred a fost vorba despre acea voință, de a-mi dori să dovedesc.

Nu mint. M-a ajutat foarte mult știind că am un copil acasă și voiam să-l fac mândru”, ne-a mai declarat Cătălin Cazacu.