Horoscop Urania pentru perioada 13-19 aprilie: Luna Plină în Balanță aduce schimbari pentru zodii

Urania a prezentat horoscopul pentru cele 12 zodii pentru perioada dintre 13-19 aprilie. Astrele recomandă să fiți cât mai calmi și să nu ratați ocazia de dialog. Comunicarea face tot în perioada 13-19 aprilie!

Berbec

Pentru berbec se anunță câteva obligații care trebuiesc neapărat îndeplinite. Trebuie neapărat ca în perioada 13-19 aprilie să comunici mult și să fii convingător. Planuri mărețe se anunță pe partea financiară.

Taur

Taurii au o presiune aparte din partea familiei. Ei trebuie să se țină de cuvând în privința unor promisiuni pe care le au deja de prea multă vreme. Ești în dezacord cu rudele și părinții.

Gemeni

Gemenii au restricții financiare în perioada 13-19 aprilie. Mercur va intra în zodia Berbecului în cursul zilei de miercuri. Ai tendința deseori de a-ți impune punctul de vedere. Fii mai atent la ce se întâmplă în jurul tău.

Rac

Mercur va urma să intre in zodia Berbec în dimineața de 17 aprilie. Acest lucru va intensifica ipostaza dialogurilor oficiale purtate în perioada de 13-19 aprilie. Fii cât mai diplomat posibil. Corectitudinea trebuie să domnească acum.

Leu

Evenimentul astronomic din ultima perioadă își va pune bine amprenta asupra ta. Ți se recomandă să îți lărgești orizontul de înțelegere în zilele ce urmează.

Fecioară

Mercur intră în zodia Berbec, lucru prin care ești obligat să porți discuții pe tema unor bunuri. Ești cam vulnevabil între 13-19 aprilie. Efortul tău de a face lucrurile cât mai bine îți aduce nereușită.

Balanță

Luna Plină are o importanță anume, lucru ce îl vei simți pe pielea ta. Repetiția unor evenimente înseamnă importanță. Încearcă să înțelegi fiecare substrat al fiecărui conflict apărut în ultima vreme.

Scorpion

Ai o dorință de nestăpânit de a învinge anumite obstacole. Ține minte că un interes personal nu trebuie niciodată sacrificat în detrimentul al altor oameni din jurul tău.

Săgetător

Ai planuri importante de onorat în perioada 13-19 aprilie. O să îți depășești limitele și progresezi destul de mult datorită acestui lucru. Ascultă-ți mai des intuiția!

Capricorn

Se anunță schimbări pe planul profesional! Ai parte de dialoguri care se vor termina în certuri de neimaginat. Fii mai deschis în fața percepției altora.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de victorii. Se anunță situații comode în perioada 13-19 aprilie. Ai o stare foarte bună, lucru care te va ajuta să-ți faci noi relații pe care le vei păastra multă vreme de acum încolo.

Pești

Peștii poartă cele mai multe discuții despre bani. Partea financiară. Ești foarte mulțumit de stilul tău de viață și pare că nu prea vrei să schimbi multe.