Aris Negoiţă, puștiul de 8 ani care a luat Golden Buzz la Românii au Talent! Smiley și Pavel Bartoș l-au trimis în semifinală

Aris Negoiță, poreclit Mogli de cei care l-au văzut la Românii al Talent, a impresionat și a luat Golden Buzz. Puștiul, în vârstă de numai 8 ani, a uluit nu numai jurații, ci și gazdele emisiunii, care l-au propulsat în finală.

Aris Negoiță, puștiul de 8 ani care a luat Golden Buzz la Românii au Talent, i-a impresionat pe toți cei prezenți

Micuțul a venit cu o energie și un moment care a dat oamenii pe spate. A dansat ca un profesionist, a cucerit și a plâns la final de bucurie.

Despre el, Aris spune că: „Sper sa fie un exemplu pentru copii să lase telefoanele şi să iasă la sport. Telefonul îţi dă nervi. Am început să dansez de la 5 ani.

Dansul m-a ales pe mine. Sunt născut pentru a dansa. Sunt disciplinat şi mă antrenez cam două trei ore. Sunt campion naţional la grafică. Dacă aş câştiga mi-aş lua o casă. Dormim toţi trei în aceeaşi cameră. Vreau să vizitez Disneyland”.

”N-am văzut niciun copil de 8 ani care să se miște așa pe scenă„

De altfel, uluirea celor prezenți nu a durat numai două minute, timpul standard de prezentare a momentului de pe scena talentelor, ci s-a dus și după terminarea numărului lui, Pavel Bartoș spunând:

„N-am vazut nici un copil de 8 ani care să se mişte aşa pe scenă. Sperăm ca oamenii să-l ducă mai departe până în finală”.

Fanii ”Românii au Talent” au avut, în ediția de vineri, 12 aprilie, o mare surpriză, căci haioși show-ului au avut un cuvânt important de spus.

Prezentantorii Smiley și Pavel Bartoș au adus bucuria întregii săli de spectacol, dar și telespectatorilor, după ce au apăsa celebrul buton Golden Buzz care te propulsează în finală. Momentul i-a lăsat cu gura căscată pe toți, chiar și pe jurați, care pănă acum ar fi crezut că le-au văzut pe toate.