Horoscop săptămânal 18-24 februarie 2019. Previziunile astrale pentru toate zodiile

Săptămâna 18 – 24 februarie 2019 este marcată de două evenimente astrologice importante. Primul este Luna Plină din 19 februarie care se formează în zodia Fecioară și care aduce încheierea unui capitol și culegerea roadelor pentru fiecare zodie în parte.

De asemenea, Soarele, energia, va părăsi zodia Vărsător, în care s-a aflat în ultima lună, și va intra în zodia Pești.

Horoscop BERBEC:

S-ar putea sa va supere faptul ca o ruda sau un bun prieten se razgandeste si nu va mai ajuta la nevoie. Se activeaza si o problema din trecut legata de o mostenire. Aparati-va drepturile si nu renuntati la tot.

Horoscop TAUR:

Veti beneficia de mult curaj si energie in tot ceea ce intreprindeti. Pentru unii dintre dumneavoastra se iveste o ocazie unica de a lucra in afara tarii sau intr-un domeniu nou. Aveti grija insa sa va lamuriti asupra unei situatii incomode.

Horoscop GEMENI:

In ultima vreme se pare ca va irita faptul ca nu va este respectata intimitatea sau ca nimeni nu tine cont si de opinia dumneavoastra. Faceti curatenie printre prieteni si va veti aduce aminte de aceasta perioada!

Horoscop RAC:

In urmatoarele zile veti primi o veste buna legata de un nou proiect, o avansare sau un nou loc de munca. Va canalizati toata energia asupra prietenilor sau a sufletului, posibil chiar sa aflati un secret al partenerului.

Horoscop LEU:

Munciti mult, mai ales ca vreti sa faceti impresie buna la un interviu, un examen sau la locul de munca. Este foarte important sa nu va lasati coplesiti de emotii. Mare atentie la starile nervoase, riscati sa deveniti prea violenti!

Horoscop FECIOARA: Peste toate situatiile care se ivesc in aceste zile va trebui sa treceti cu calm. Vi se recomanda sa va retrageti si sa va faceti ordine in ganduri. Asa veti gasi mai repede solutiile la problemele care va macina.

Horoscop BALANTA:

Va aflati intr-o situatie nu tocmai comoda si ca sa ii puneti punct va trebui sa elucidati cateva mistere. Va veti intalni cu cineva care va va ajuta in curand. Nu disperati! Inarmati-va cu multa rabdare.

Horoscop săptămânal Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion își vor canaliza toată energia în scopul îmbunătățirii relației cu persoana iubită, dar și cu copiii, acolo unde este cazul.

Moment favorabil pentru artiști și pentru cei care întreprind activități de creație. Se pot înregistra succese remarcabile la aceste capitole și sunt sfătuiți să-și pună mai mult în valoare talentele cu care au fost înzestrați.

În weekend se cere prudență și atenție în toate activitățile întreprinse, în special dacă este vorba de o călătorie.

Horoscop săptămânal Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător își vor canaliza întreaga energie către familie și locuință. Nativii pot dizolva neînțelegeri mai vechi cu rudele, pot clarifica situații care țin de administrarea casei și pot face investiții în acest sens.

Din punct de vedere financiar se vor bucura de susținere în sensul creșterii veniturilor. În plan sentimental pot avea parte de discuții lămuritoare cu persoana iubită.

Luna Plină se formează în sectorul socio-profesional, iar nativii vor avea șansa de a încheia un capitol și de a culege roadele.

Horoscop săptămânal Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea energia necesară pentru a susține orice tip de comunicare, de la un simplu dialog cu cei dragi și până la discursuri în public.

Nativii vor fi mai vocali ca niciodată, se vor exterioriza și nu vor mai alege să tacă de dragul altora sau pentru a evita conflictele, ci își vor exprima cu curaj părerile și ideile.

De asemenea, vor întreprinde deplasări în vederea rezolvării unor situații amânate până acum și-și vor face planuri de vacanță.

Nu este exclus să călătorească în străinătate. În plus, Luna Plină va aduce încheierea unor studii sau, din contră, în funcție de harta natală a fiecăruia, va aduce începerea unor cursuri de perfecționare profesională. În sectorul carierei, la modul general, pot avea loc schimbări benefice.

Horoscop săptămânal Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de energia Soarelui în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie.

Astfel, nativii vor fi favorizați din punct de vedere astrologic să întreprindă demersuri pentru consolidarea bugetului și îmbunătățirea veniturilor.

În plus, și Luna Plină se formează tot într-un sector financiar, al avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerul, ceea ce face ca demersurile de natură financiară întreprinse acum să aibă mai multe șanse de izbândă.

Nu este exclus ca, în funcție de harta natală a fiecăruia, să intre în posesia unei moșteniri sau o rudă să le ofere un cadou, un bun material sau o sumă de bani.

Horoscop săptămânal Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Nativii vor avea parte de energie, de bună dispoziție, de mai multă determinare să-și pună în aplicare planurile și proiectele.

Totodată, acum se va activa și axa relațională și cum Luna Plină se formează întocmai în sectorul sentimental, nativii care sunt singuri au mari șanse să înceapă o nouă poveste.

Moment al culegerii roadelor pentru artiști și sportivi care se pot bucura de succes.